Erdoğan: Nerede terör var tepelerine bineceğiz

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de yaptığı konuşmada, Kandil'e düzenlenen operasyona ilişkin, "Afrin bitti sırada Kandil var. Nerede Türkiye'ye taciz var biz tepelerine bineceğiz." dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin mitinginde konuştu Erdoğan, Kandil'e düzenlenen operasyona ilişkin, "Afrin bitti sırada Kandil var. Nerede Türkiye'ye taciz var biz tepelerine bineceğiz." dedi. Mardinlilere 'Size şimdi bir müjde veriyorum.' diyen Erdoğan, "Bir millet bahçesini Mardin'imize kavuşturuyoruz. Anne baba yavrularımız gideceksiniz o millet bahçesinde yatıp yuvarlanacaksınız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin mitinginde konuştu ve kente millet bahçesi ile şehir hastanesi yapılacağını müjdeledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Mardin, 24 Haziran'da yeni bir tarih yazmaya hazırlanıyor. Mardin, bu milletin iradesini pazarda satışa çıkaran gafillere şöyle esaslı bir ders vermeye hazırlanıyor. Hazır mıyız Mardin? Bizimle misin Mardin? Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için mührü AK Parti'ye vuruyor muyuz? Biz Mardin ile gurur duyuyoruz. Mardin'in asırlık medreseleriyle, zamana ve yıllara meydan okuyan camileriyle gurur duyuyoruz. Biz Mardin'in bölücü terör örgütüne boyun eğmemesiyle gurur duyuyoruz. 

AFRİN BİTTİ ŞİMDİ KANDİL

Bölücü terör örgütü, Nusaybin'in 6 mahallesinde acılara, büyük yıkımlara, gözyaşlarına neden olmuştu. Kürt kardeşlerim tarihlerinin en büyük eziyetlerini bu sokak çetelerinin elinde yaşadı. Biz bir taraftan o sokak çetelerini temizlerken, bir taraftan Mardinli kardeşlerimize sahip çıktık. Hem ülkemiz içerisinde hem de sınırlarımız dışında yürüttüğümüz bu operasyonlarla yürek sızılarının hesabını teröristlerden misliyle sorduk. Bölücü terör örgütünün bizi çekmek istediği tuzağa da düşmedik. Hukuktan, demokrasiden, adaletten asla taviz vermedik.

Artık Afrin bitti, şimdi Kandil. İnşallah çalışmalar yürüyor, nerede terör var, nerede Türkiye'ye taciz var biz orada tepelerine tepelerine bineceğiz. 

SAHİPLERİNE TESLİM EDECEĞİZ

 İnşallah birkaç ay içinde Nusaybin bitiyor. Peyzaj çalışmalarıyla, çevre düzenlemesiyle Nusaybin bitiyor. Sahiplerine teslim edeceğiz. Yaparsa AK Parti yapar. Oylarınıza sunuyorum. Beğendiniz mi?  Son 16 yılda biz Mardin'e 27 katrilyon yatırım yaptık. Mardinli çocuklar en güzel eğitimi alsın diye 3765 derslik inşa ettik. 11 adet yol projemiz de planlama aşamasında. Mardin Havalimanı'na 3 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal yaparak havalimanımızı modernize ettik. 

Mardinli çiftçilerimize toplam 2 katrilyon lira tarımsal destek verdik. Bay Kemal diyor ki, çiftçiler ağlıyor. Peki bu HDP'nin yaptığı yatırım var mı? Bunlara verilen oy haramdır ya. Bunlara haddini 24 Haziran'da bildirmeye hazır mıyız? 

BİR MÜJDE DAHA VERDİ

Geçen yıla göre bu yıl Mardin turizmi yüzde 400 artış gösterdi, bu yılın ilk beş ayında Mardin'e 1 milyondan fala günübirlik turist geldi. Huzur ve güven ortamı ekonomiye, günlük yaşama da yansıdı. 

Size bir müjde, 60 bin metrekarelik bir millet bahçesini Mardinimize kazandırıyoruz. Anne, baba, yavrular gideceksiniz o millet bahçesinde yatıp yuvarlanacaksınız. Ben kek diyorum, Bay Muharrem keklik anlıyor. Ne yapayım, ya bu devlet güçlü. Gençlerimize bir simit, kek, çay ikram etmek o kadar zor mu ya? Bu devlet o kadar fakir mi? Yolsuzluğun olmadığı, yasakların olmadığı bir Türkiye'yi biz inşa ettik Bay Kemal, Bay Muharrem.

MUHARREM İNCE'YE FETÖ ELEŞTİRİSİ
 
Bay Muharrem bizim projelerimize laf ediyor. Sen bir dersaneyi işletemedin, batırdın. Bay Kemal'i zaten SSK'dan tanıyoruz. Bizim şehir hastanelerini görmeniz lazım. Çünkü Mardin'e de bir şehir hastanesi yapacağız. Ortada hiçbir eseri, projesi yok. Meydan meydan bizim eserlerimizi, projelerimizi kötülüyor. Sandık bizim namusumuzdur. Özellikle terör örgütünün arkasında olduğu, HDP'ye 24 Haziran'da gereken dersi veriyor muyuz? Bay Muharrem'in terör örgütleriyle ilgili, FETÖ ile ilgili açıklamalarını duydunuz mu? Herhangi bir başarısına şahit oldunuz mu? Zamanında dersane açmış, yanında çalıştırdığı öğretmenlerin sigortasını dahi ödememiş. Eller 411'e kalktı, hatırlayın. Başörtülü kızlarımızın önünü Bay Kemal, Bay Muharrem altına imza attıklarını evraklarla bunlar kesmedi mi? Çıkıyor şimdi başörtü sorununu ben çözdüm diyor Bay Kemal. Siz başörtü düşmanısınız. Siz neyi çözdünüz. Şimdi oy uğruna bol bol camilerde fotoğraf çektiriyor. Geçenlerde diyor ki, 'Sık sık camiye gidemiyorum ama hergün cuma kılıyorum.' Duydunuz mu bunu? Ona göre gereken dersi Osmanlı tokadıyla vurun. 
 
Ya sen elifi görsen mertlik sanırsın. Allah aklına fikrine sahip çıksın. Bak yine de dua ediyorum, beddua değil. 

Günün Önemli Haberleri