Erdoğan FETÖ'nün İngiliz oyununu anlattı

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek ziyareti sırasında Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde düzenlenen törene katıldı. Erdoğan burada FETÖ okullarının İngiliz bayrağı astığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün Bosna Hersek'teki okullarında Türk bayrağını indirip İngiliz bayrağı çektiklerini söyledi. Erdoğan, buradaki okul ihtiyaçlarının Türkiye Maarif Vakfı tarafından karşılanacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Uluslararası Saraybosna Üniversitesince tevdi edilen fahri doktora törenine katıldı. Erdoğan'ın gündeminde Bosna Hersek'te hala faaliyet gösteren İngiliz bayraklı FETÖ okullarıydı. İşte o açıklamalardan satır başları:

"İşte hemen yanıbaşımızda malum okulları vardı. Şimdi ne oldu? İngiliz bayrağını çektiler. Bunlar bu kadar Türk! Bunların Türklükle falan alakası yok. Bunlar başka bir millet. Türkiye Maarif Vakfı açtıkları ve açacakları okullar ile bu ihtiyaçları karşılayacaklar. 

Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkiler parlak bir gelecek vaad ediyor. Bu gelişme her iki ülkenin dilini bilen ve hayatın her alanında faaliyet gösteren gençlere duyulan ihtiyacı giderek artırmaktadır. Toplumların giderek yakınlaştığı bir dönemde yaşıyoruz. 

Artık biliyorsunuz parlamento sizlere açıldı. Milletvekili olma şansını yakalayabilirsiniz. Biz geldiğimiz zaman 30 yaş biliyorsunuz seçilme yaşıydı. Ama şimdi biz bunu 18 yaşına indirdik. Genç ve dinamik bir parlamento hazırlayalım dedik. Okuldaki eğitimle yetinmeyin. Dünyadaki olup biten hadiseleri öğrenmek için çaba sarf edin."

Günün Önemli Haberleri