Emine Ülker Tarhan ayağa kalktı bombaladı

Abone ol

Rahatsızlığı nedeniyle Yüce Divan oylamasına katılmadığı için CHP'nin hışmına uğrayan Emine Ülker Tarhan, eleştirilere sert yanıt verdi

İktidarı hırsızlık muhalefeti de beceriksizlikle suçlayan Anadolu Partisi Genel Başkanı Tarhan, "Ben, bu iki anlayışla da mücadele için, benim ve arkadaşlarımın artık Anadolu yollarına düşmesi boynumuzun borcudur." açıklamasını yaptı.

TABURCU OLDU

Tarhan, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinden taburcu oldu.

Hastane çıkışında partililerin sevgi gösterisinde bulunduğu Tarhan, gazatecilere yaptığı açıklamada, rahatsızlığı süresince destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

"Her ne kadar bir linç kampanyasına dönüştürüldüyse de bundan da incindiğimi, üzüldüğümü ifade etmek isterim. Özellikle muhalefet sözcülerinin direk hedef alması bizi, beni oldukça üzdü" diyen Tarhan, şöyle konuştu:

BECERİKSİZ MUHALEFET

"Ancak aynı zamanda bir korkunun göstergesi olduğunu düşünüyorum. Aslında gerçek mücadele insanlarına ne kadar ihtiyacı var bu toplumun onu da hissettim. Bu anlamda rahatsızlığım sırasında bana destek olanlara özel teşekkürle birlikte şu anda ayaklarım üzerinde seslenmek istiyorum linç kampanyası yapanlara da. Bu ülkede yolsuzlukların, hırsızlıkların, cinayetlerin nedeni kirlenmiş bir iktidardır ve ona 13 yıldır engel olamayan işe yaramaz, becereksiz bir muhalefettir. O yüzden bu süreç belki bir turnusol kağıdı olmuştur. Ben, bu iki anlayışla da mücadele için, benim ve arkadaşlarımın artık Anadolu yollarına düşmesi boynumuzun borcudur."

RAHATSIZLIĞI NE?

Bir gazetecinin rahatsızlığının sebebini sorması üzerine Tarhan, hastalığının inişli çıkışlı bir seyir izlediği için kötüleştiğini ve yakın takibe alındığını söyledi. Tarhan, "Ancak sağlık mahrem bir konudur, alenen bir şov vasıtası haline çevrilmemesi gerektiğine inanırım ben" ifadesini kullandı.

Günün Önemli Haberleri