Ece Yosmaoğlu kaç yaşında Ozan Doğulu'nun eski eşi kimdir?

Abone ol

Geçtiğimiz haziran ayında 2007 yılında evlendiği Ozan Doğulu ile boşanan Ece Yosmaoğlu kimdir, aslen nereli, kaikteç yaşında ve yeni sevgilisi kim soruları merak konusu oldu. 31 yaşındaki Ece Yosmaoğlu şu sıralar iş adamı Serdar Bilgili ile birlikte aralarında ise 25 yaş fark var.

Ece Yosmaoğlu kimdir, kaç yaşında ve eski eşi Ozan Doğulu kimdir soruları magazin basınının şu günlerde gündeminde. 2007 yılında büyük bir aşkla ile başlayan ve geçtiğimiz haziran ayında biten evliliğinin ardından bu kez Ece Yosmaoğlu yeni bir aşk ile gündeme geldi. İş adamı Serdar Bilgili ile aşk yaşayan Ece Yosmaoğlu 30 yaşında. Sevgilisi iş adamı Serdar Bilgili ile arasında 25 yaş fark var. Ayrıca Ece Yosmaoğlu'nun Ozan Doğulu'dan 3 tane kızı var. 

ECE YOSMAOĞLU  KİMDİR: Ozan-Ece Doğulu çiftinden sürpriz karar alarak 2007 yılında başlayan evliliklerine 2018 yılının haziran ayında son verdi. 

Ozan Doğulu’dan geçen Haziran’da boşanan Ece Yosmaoğlu’nun iki aydır iş adamı Serdar Bilgili ile birlikte olduğu ortaya çıktı. 📍(@ufukozcan07’ın haberi )

Ece Yosmaoğlu, 1998 yılında doğdu. Koç Üniversitesi’nin uluslararası ilişkiler bölümüne devam ederken İngiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat derslerini de alarak iki bölümden birden mezun oldu. 2003 yılında Bursa’da Sezen Aksu konserinde tanıştığı Ozan Doğulu ile 18 Aralık 2007 tarihinde Maslak Refresh The Venue’de evlendi. Ozan Doğulu ile olan 11 yıllık evliliğini 6 Haziran 2018’de sonlandırdı. Tasarım ve moda ile ilgilenen Ece Yosmaoğlu'nun Arya, Lila ve Elya adından 3 kızı var.

 

Evlenmeden ve çocuk sahibi olmadan önce Dışişleri Bakanlığı’na girip ataşe olabileceğini aktaran Ece Yosmaoğlu aslen Bursa’lıdır.

ECE YOSMAOĞLU KAÇ YAŞINDA: 1988 yılında doğan Ece Doğulu 30 yaşındadır.

Günün Önemli Haberleri