EBA öğrenci DYK başvuru yapma MEBBİS şifresi ile giriş

Abone ol

MEB tarafından açılan istekli öğrenci ve kursiyerleri destekleme ve yetiştirme amacıyla açılan kursların kılavuzu yayımlandı ve öğrenci-öğretmen DKY kayıtları başladı. DKY kılavuzuna göre öğretmen kayıtları 16 Eylül'de son buldu. DKY öğrenci kayıtları ise 23 Eylül'de sona erecek. DYK kursları ise 1 Ekim'de başlayacak.

DYK Öğrenci başvuruları başladı, MEB tarafından DYK kılavuzu yayımlandı. Kılavuza göre öğretmen DYK başvuruları 16 Eylül'de sona erdi. DYK öğrenci başvuruları ise 23 Eylül'de sona erecek. MEB onaylı DYK kursları ise 1Ekim'de başlayacak. 

Milli Eğitim Bakanlığı resmi ve özel örgün eğitim kurumları ile yaygın eğitim kurumlarında öğrenim gören istekli öğrenci ve kursiyerleri destekleme ve yetiştirme amacıyla ilköğretim ve ortaöğretim kurumları ile açık öğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile herhangi bir örgüt öğretimi bitirmiş kişilere yönelik açılacak kursların kılavuzunu yayımladı.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Kılavuz, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarına devam eden öğrenciler ile kursiyerler için resmi örgün ve yaygın eğitim kurumlarında açılan DYK'larla ilgili iş ve işlemleri kapsamaktadır.

2018-2019 DKY 1. Dönem:

Öğretmen başvuruları 10-16 Eylül 2018

Öğrenci başvuruları 17-23 Eylül 2018

Kursların başlaması 1 Ekim 2018

Günün Önemli Haberleri