DP'nin yeni lideri İlhan Kesici mi?

Abone ol

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk kıratın yeni suvarisinin İlhan Kesici olması için Genel Başkan yardımcısı Salih Uzun’u görevlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde Genel İdare Kurulunda düzenlediği basın toplantısında, “Bizim gibi eski siyasetçilerin kamburu ve bagajında yük vardır.” sözleri ile Çiller’e, gönderme yapan, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, GİK Toplantısında görüştüğü Davut Çakmak’a da, “İlhan Kesici bizim sevdiğimiz saydığımız değerli bir siyasetcidir. Adaylığı bizi memnun eder, gelsin partiye üye olsun” demişti.

www.sonsayfa.com 'dan Yekta Yaktı'ın özel haberine göre DP’nin yaklaşanan olağan kongresinde aday olacaklar arasında, teşkilat tarafından desteklenen İlhan Kesici’nin bu konuda ikna edilmesi için görevlendirilen Genel Başkan Yardımcısı Salih Uzun’un bugün İlhan Kesici ile görüşmesi bekleniyor.

Davut Çakmak ise bu konuda yaptığı açıklamada, “ DP Genel Merkezi’nde Sayın Genel Başkanımız Hüsamettin Cindoruk ile yaptığım görüşmeden sonra, Genel Başkan ve GİK üyelerinin İlhan Kesici’nin adaylığını desteklediğini açıklamıştım. Sayın Genel Başkanımız Cindoruk’un, Genel Başkan Yardımcımız Salih Uzun’u İlhan Kesici’yi ikna etmekle görevlendirmesi doğru bir karardır” dedi.

Günün Önemli Haberleri