Dolores O'Riordan'ın ölüm nedeni belli oldu!

Abone ol

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden ünlü grup Cranberies'in solisti Dolores O'Riordan'ın ölüm sebebi sonunda belli oldu.

İrlandalı Rock grubu Cranberies'in solisti Dolores O'Riordan, bu senenin başında Londra'da hayatını kaybetmişti. Hayranlarını yasa boğan bu kayıp, tanıyan tanımayan birçok müzik severi de derinden üzmüştü.

İşin ilginç yanı, sevilen sanatçının ölüm nedeni bir türlü açıklanmamıştı. İngiliz adli tıp tabibi Shirley Radcliffe, uzun süredir beklenen açıklamayı sonunda kamuoyu ile paylaştı.

Dolores O'Riordan'ın aşırı derecede alkol aldıktan sonra, boğularak öldüğü belirtildi. Bu da ortaya atılan intihar ve zarar verme konularını ortadan kaldırmış oldu. Daha öncesinde sanatçının intihar ettiği dedikoduları ortalıkta kol geziyordu ancak bu iddiaların üzerine yetkililer bir açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

Dolores O'Riordan'ın ölüm nedeni açıklığa kavuştu!: Zombie şarkısı ile iyice popülerleşen Cranberies grubu, popülerliğini git gide arttırmıştır. Farklı ses kullanımıyla pek çok müzisyene ilham olan, şarkıcı ve söz yazarı Dolores O'Riordan, 2015 yılında kendisine, bipolar bozukluk tanısı konulduğunu ve kariyeri boyunca depresyonla mücadele ettiğini açıklamıştı.

Dolores O'Riordan'ın ayrıca 2013 yılında intihar girişiminde bulunduğu da yetkililer tarafından açıklandı. 46 yaşında hayatını kaybeden Dolores O'Riordan, müzik dünyasının önemli parçalarından biriydi. 

Kaynak: Teknolojioku

Günün Önemli Haberleri