Doğal makyaj temizleyiciler

Abone ol

Evdeki doğal malzemelerle kendi makyaj temizleyicinizi yapabilirsiniz. İşte elmaelma.com'un hanımlara özel hatırladığı 4 makyaj temizleyicisi.

Hazır satın aldığımız ve içerisinde çeşitli katkı maddeleri bulunan makyaj temizleme sularını gün sonunda makyajımızı temizliyoruz. Elde ettiğimiz sonuç her ne kadar başarılı olsa bile yinede doğal olan hiç bir şeyle kıyaslanamaz. Peki hem cildinizi besleyip hem de makyajınızı daha sağlıklı bir şekilde cildinizi arındırmaya ne dersiniz? İşte elmaelma.com'un  makyajı çıkarmaya yardımcı doğal önerileri...

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Hindistan cevizi yağının cilde bir çok alanda fayda sağlamaktadır. Aynı zamanda doğal bir makyaj temizleme suyu olan hindistan cevizi ile aynı zamanda cildinizi makyajdan arındırabilir hemde cildnizi besleyebilirsiniz. Her ne kadar cildin yağalanmasın karşı birsz düşündürse birle miktarını fazlalaştırmadığınız taktirde cildinizde yağlanmaya neden olmaz.

BEBEK YAĞI

Her zaman elinizin altında bulundurabileceğiniz ve bebeklere yönelik olduğu için içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmayan bebek yağını makyajınızı çıkarmak için de kullanabilirsiniz. Özellikle ağır göz makyajlarını çıkarmada oldukça başarılı olan bebek yağı cildinize herhangi bir zararı da lmayacaktır.

ZEYTİNYAĞI

Doğal makyaj temizleme suyu kullanmak için gözünüzü çok uzaklara çevirmeyin zira aradığınız şey mutfağınızda olabilir! Doğal olarak makyajınızı temizlemek için zeytinyağı da işinizi görebilir. Zeytinyağı aynı zamanda cildinizin ihtiyacı olan nemide karşılamada oldukça etkilidir. 

BAL

Makyaj temizleme konusunda alternatif seçeneklerinizden biri de bal olabilir. Bal makyajınızı temizlemede hem doğal bir seçenek hemde cildinizin bakımı için oldukça etkili bir yoldur. 

Kaynak: elmaelma.com

Günün Önemli Haberleri