Dilara Karakuş kaç yaşında başörtülü annesi kimdir gözyaşları olay oldu

Abone ol

Dilara Karakuş gözyaşları ile bir anda gündeme oturdu. 19 yaşında Miss Fashion TV tarafından düzenlenen mankenlik yarışmasında birinci olan Dilara Karakuş katıldığı bir programda gözyaşlarına boğuldu. Sebebi ise annesinin başörtülü olmasına karşı yapılan kötü yorumlar. 38 yaşındaki anne Canan Karakuş ise kızına destek çıktı.

Dilara Karakuş kimdir, kaç yaşında boyu kaç soruları  Miss Fashion TV tarafından düzenlenen mankenlik yarışmasında 1. olmasının ardından merak konusu oldu. Daha 19 yaşında olan ve saf kusursuz güzelliği ile göz dolduran genç manken merak edilenleri cevapları. Annesinin başörtülü olması nedeniyle sık sık tepki gördüğünü söyleyen Dilara Karakuş'a en büyük destek ise annesi Canan Karakuş'tan geldi. 

Miss Fashion Güzeli, Dilara Karakuş Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 19 yaşındaki Dilara, merak edilenleri canlı yayında anlattı. Dilara Karakuş, annesiyle ilgili gelen eleştirilerden bahsederken gözyaşlarına boğuldu. 

-19 yaşındayım. Daha çok yolun başındayım. Estetiğe karşı değilim, saygı duyuyorum ama bence güzellik yarışmalarında estetik olmamalı. İlk 10’a girerim diyordum ama birincilik aklımdan bile geçmedi.


 Şevval Şahin'in ‘estetiksiz olsam da birinci olurdum’ cümlesine katılmıyorum. Ekrana taşınmayan o kadar doğal güzel kızlar var ki, bizim kat kat üstümüzde güzellikler var. O yüzden estetikli yarışmacıları ve birincilikleri hak olarak görmüyorum. Gece gündüz annem babam yanımdaydı. Benim öyle çok arkadaşım da yoktur. Hiçbir zaman çok fazla arkadaşım olmadı zaten. Olumsuz anlamda hayatımda hiçbir değişiklik olmadı.

Kolumdaki dövmede ‘sadece babam ve annem’ yazıyor. Ebru Gündeş’i çok seviyorum. Oyuncu olarak da Kıvanç Tatlıtuğ ile Burak Özçivit. Kadın oyunculardan da Beren Saat, Serenay Sarıkaya…

Annem 38 yaşında. Bana ‘hayatın ne kadar değişirse değişsin, geldiğin yeri sakın unutma en önemlisi vicdanlı ol’ diyor. Annem kapalı diye sosyal medyada çok tepki aldık. Herkesin kendi hayatı var. 'Çok kötüsün nasıl seçildin' şeklinde bir eleştiri almadım ama annem konusunda eleştirdiler. Bunu hiç bir şekilde tolere etmeyeceğim. O benim annem. Bana baktı, büyüttü.

Her zaman yanımdaydı annem baba. 'annem çalışıyor bu yüzden gelemedi' dediğim hiçbir şey olmadı. Benim annem o yazanlardan çok daha eğitimli. Almanya doğumlu. Yabancı dili var. Ben duygusal olduğum için ağladım, umrumda olduğu için değil...

Dilara Karakuş'un annesi ise şunları söyledi:

Ben çalışıyorum. Tekstil ile uğraşıyorum. Sadece Dilara'nın duruyormuşum gibi bir izlenim oldu. 7 yaşındaki kızım baleye gidiyor. Bir oğlum tekvando yapıyor. Bir oğlum futbol oynuyor... 5 çocuğum var. Biz kızım da nişanlı

Önemli olan eşimle benim hemfikir olmamdı. Kızıma teşekkür ediyorum bu gururu bize yaşattığı için. Dilara birinci olunca onun kadar ben de şaşırdım. 

Denesin, görsün. Kaybedecek bir şeyi yok diye düşündüm. Kazanamasa bile ileride anlatacak güzel anıları olur diye düşündüm. Allah bana sağlık verdikçe eşimle birlikte hep yanında olacağız.

Günün Önemli Haberleri