DHBT sonuçları açıklanıyor TC ile sınav sonuç sorgulama

Abone ol

Diyanet'in kadrolarında çalışmak isteyen vatandaşların girmesi zorunlu olan DHBT sınavı 9 Aralık'ta yapıldı. Toplam 40 sorunun sorulduğu DHBT sınav sonuçları ise 4 Ocak'ta açıklanacak. DHBT sonuçları TC numrası ve aday şifresi ile sorgulanacak.

KPSS DHBT sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarları yayımlandı. 9 Aralık'ta gerçekleştirilen KPSS DHBT sınav sorularının erişime açılmasıyla sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. DHBT sınav sonuçları 4 Ocak'ta adayların erişime açılacak. 

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sınav soru ve cevapları resmi site üzerinden erişime açıldı. KPSS DHBT sınav soru ve cevaplarına erişim sağlamak isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifrelerini girdikten sonra erişim sağlayabilecek. Sınava girmeyen adaylar ise sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarlarının %10'una erişim sağlayabilecek.

2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

09 Aralık 2018 tarihinde uygulanan 2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavının (DHBT) Temel Soru Kitapçıklarına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 11 Aralık 2018 tarihinde saat 11.00’den itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

SINAV SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS DHBT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK: ÖSYM takviminde yer alan takvime göre KPSS DHBT sınav sonuçlarının 4 Ocak 2019 tarihinde açıklanması bekleniyor.

Günün Önemli Haberleri