Devlet Bahçeli'den Hadise ve Murat Boz'a telefon!

Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli Osmaniye'de açılış törenine katıldı. Açılış töreni bittikten hemen sonra şehirden ayrılmak zorunda kalan Bahçeli törende sahneye çıkan sanatçı Murat Boz ve Hadise'yi telefonla aradı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaniye’de yapımı tamamlanan Masal Park açılış törenine katıldı.Bahçeli programı sebebiyle programın konser kısmını beklemeden şehirden ayrıldı.

MHP Lideri Bahçeli, sohbet sırasında Osmaniye’deki açılış töreni sonrasında Hadise’yle birlikte sahneye çıkan Murat Boz’u telefonla aradı.

Konsere kalamadığı için üzüntülerini ileten Bahçeli, katkısından dolayı Boz ve Hadise’ye teşekkür etti. Boz’a, “Hadise hanıma da hürmetlerimi söyleyiniz” diyen Bahçeli, “MHP iddia edilenin çok üstünde oy alırsa ne diyeceksiniz?” sorusuna da Sibel Can’ın “Hançer” şarkısıyla yanıt verdi.

SİBEL CAN'IN ŞARKISIYLA YANIT VERDİ: Bahçeli, “Vallahi karşılaştığım yerde acıyarak yüzlerine bakarım. Sibel Can’ın bir şarkısı var. Kader eşitsizsin” dedi. Daha sonra molada telefondan bir süre Can’ın Hançer şarkısı dinlendi.

Günün Önemli Haberleri