Destici'den Alperenlere şok operasyon

Abone ol

Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, BBP lideri Mustafa Destici tarafından görevinden alındı.

Eskişehir’de bir iftar programına katılan BBP Lideri Mustafa Destici,  Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün’ün bugün itibariyle görevinden alındığını söyledi.
 
Ekmeleddin İhsanoğlu ismine karşı çıkan Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün yaptığı açıklama ile BBP'yi sallamıştı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, olay yaratan açıklamadan sonra operasyon yaptı ve Serkan Tüzün'ü görevden aldığını açıkladı.

Parti teşkilatının bütün kurullarıyla böyle bir karar verdiğini söyleyen Destici, tüm ocak başkanlarının bu kararın yanında olduğunu ifade etti.

İHSANOĞLU KARARIMIZIN ARKASINDAYIZ

İşte Destici'nin o açıklamaları;

-“Büyük Birlik Partisi bir karar vermiştir. Bütün kurullarla bu kararı vermiştir. Eskişehir Alperen Ocakları başkanımız da burada hemen hemen diğer yerlerde Alperen Ocakları başkanlarımızın tamamı bu kararın yanındadır. Dolayısıyla da biz bir karar verdik.

-Bütün kurumlarımızla birlikte kararımızın arkasındayız ve sonuna kadar bu kararın arkasında duracağız.

HERKES KARARA SADIK KALIR

-Her partinin içerisinden farklı sesler olabilir ama bu istişare ile alınmış bir karardır ve dolayısıyla da istişarenin şöyle bir kuralı vardır; Herkes görüşünü söyler ama alınan karara herkes sadık kalır.

HERKES BUNA UYACAK

-İstişareye herkes uyacak. Allah’ın resulü de uymuş. O bizim rehberimiz. Bütün arkadaşlarımız görüşlerini söyleyebilirler. Biz Türkiye’nin en demokratik siyasi partisiyiz herkes görüşünü söyleyecek ama alınan istişare kararına da herkes uyacak”

ALPERENLER BAŞKANI SERKAN TÜZÜN'Ü GÖREVDEN ALDIRAN OLAY AÇIKLAMA (TIKLA OKU)


Günün Önemli Haberleri