Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! 10'nu muvazzaf...

Abone ol

Deniz Kuvvetleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığındaki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmada 6'sı muvazzaf 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil güvenlik Komutanlığı bünyesinde FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 1 yarbay, 2 binbaşı, 3 yüzbaşı, 4 astsubay olmak üzere 10 asker şüpheli ile 12 mahrem imam olmak üzere toplam 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANAN ASKERLER... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan önceki tarihlerde yapılan operasyonlarda etkin pişmanlık hükümlerinden yararlananların İfade ve teşhisler ile FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen askerler ve onlarla irtibatlı FETÖ imamlarına yönelik operasyon başlatıldı.

6'SI AKTİF OLARAK GÖREVDE... 1 Yarbay, 2 Binbaşı, 3 Yüzbaşı, 4 Astsubay olmak üzere 10 asker şüpheli ile 12 mahrem imam olmak üzere toplam 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan şüpheli askerlerden 6'sı aktif görevde olup diğerleri hakkında soruşturma nedeniyle idari işlem uygulandığı öğrenildi.

Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Ankara ve 12 ilde devam ediyor.

Günün Önemli Haberleri