Daralan kıyafetleri beyaz sirke ile genişletin!

Abone ol

Daralan kıyafetlerini atmadan önce onları beyaz sirke ile genişletmeye ne dersiniz? elmaelma.com'da yer alan daralan kıyafetleri beyaz sirke ile genişletme yönteminin detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz.

Daralan giysilerinizi bir köşede tutup belki bir gün giyerip diye bekletiyorsanız artık beklemenize gerek kalmayacak. Daralan kıyafetlerinizi genişletebilirsiniz. Evde uygulayacağınız birkaç basit yöntemle siz de daralan kıyafetlerinizi genişletebilecek ve yeniden giyebileceksiniz. Peki daralan kıyafetler nasıl genişletilir? İşte elmaelma.com'un daralan kıyafetleri genişletme tüyolarının detayları...

KARBONAT VE BEYAZ SİRKE KULLANIN 

Karbonatı bir veya yarım litre  suya ekleyiniz ve çözülmesi için bekleyiniz. Daralan kıyafetinizi suyun içerisine koyun. Yaklaşık olarak bir saat bekletin. Daha sonra bir veya yarım litre beyaz sirke ekleyerek yıkayınız ve durulayınız. Sıkmadan asıp kurutunuz.

ÇAMAŞIR YUMUŞATICISI ÇEKMİŞ KIYAFETLER İÇİN BİRE BİR

Çamaşır yumuşatıcısını ılık suya ekleyiniz. Çekmiş kıyafetlerinizi bu suya 24 saat beklettikten sonra durulayınız. Suyunu sıkmadan güneşin altında kurutunuz.

BEBEK ŞAMPUANINI DA KIYAFETLERİNİZİ ESNETMEK İÇİN TERCİH EDEBİLİRSİNİZ 

Bir leğenin dörtte birine ılık su koyunuz. Bebek şampuanı ve saç kremi ekleyiniz. . Kıyafetleri 12 saat bu karışımın içinde bekletiniz ve esnetme hareketlerini yapınız. Suyunu hafif sıkarak kurumaya bırakınız.

SAÇ KREMİ İLE KIYAFETLERİNİZ ESNEYECEK! 

Saçlarınız için kullandığınız saç kremini bir kaba ılık suyun içine ekleyin. Daralan kıyafetlerinizi bu suyun içerisinde 20 dakika bekletin. Elinize normal boyuta gelene kadar esnetin. Ve suyunu sıkmadan asın. Kazakları esnetmek için sirke ekleyerek bu işlemi uygulayınız.

Kaynak: elmaelma.com

Günün Önemli Haberleri