Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. 'Keşke Yunan galip gelseydi' diyen Kadir Mısırlıoğlu'nu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı'nı eleştiren Kılıçdaroğlu 'Ahlak sahibiysen bayrağına vatanına saygın varsa o koltuktan ayrılacaksın. Nokta!' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu dünün Mevlid Kandili olduğunu hatırlatarak Hz. Muhammed'in adalet anlayışından örnekler verdi. 'Şimdi parası olan mahkemenin önünden bile geçmiyor. Bunlar adalet dağıtamazlar. Kışlaya, adliyeye siyaset sokmayın demiştim' dedi.

DİYANET İŞLERİNE ELEŞTİRİ 'HAİNİ ZİYARET ETTİ' Mevcut diyanet işleri başkanı inanç ve siyaseti bir araya getiriyor. Bir vatan hainini gitti yerinde ziyaret etti, vatan haini. Bu Fesli Kadir, bir vatan haininin ötesinde biri. Erdoğan'ın akıl hocası, defalarca kendisi söylüyor zaten. Gidip Erdoğan'a düşüncelerimi aktarıyorum diyor. Bakın ne diyor Fesli kadir BOP'a taraftarım, ABD petrol istiyor hem de hilafeti istiyorum. Hedefimde bana yardımcı olursa olsun. Buna vatan haini denmez de ne denir. İnsani gerekçeyle hangi şehit evini, hangi gazi evini ziyaret ettiniz? Edep sahibiysen, ahlak sahibiysen bayrağına vatanına saygın varsa o koltuktan ayrılacaksın. Nokta!

Diğer Videolar