Cumhurbaşkanlığı'ndan çok önemli açıklama! Elimizin tersiyle...

Abone ol

ABD ve Türkiye arasında rahip Brunson'un iade talebinin reddedilmesiyle başlayan kriz devam ederken ABD'den Brunson'u bırakın kriz bitsin mesajları geldi. Cumhurbaşkanlığı'ndan konuyla ilgili ise yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Devletimiz ekonomi, güvenlik ve dış politika alanlarında kendisine dışarıdan dayatılan formülleri elinin tersi ile itiyor'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Devletimiz ekonomi, güvenlik ve dış politika alanlarında kendisine dışarıdan dayatılan formülleri elinin tersi ile itiyor. Milletin yönlendirmesiyle kendi kararlarını kendi veriyor ve kazanıyor" ifadelerini kullandı.
 
 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, twetter hesabından, "Devletimiz ekonomi, güvenlik ve dış politika alanlarında kendisine dışarıdan dayatılan formülleri elinin tersi ile itiyor. Milletin yönlendirmesiyle kendi kararlarını kendi veriyor ve kazanıyor. Ülkemize yönelik saldırılan altında yatan gerçek tam da budur" paylaşımında bulundu.

AB'den ABD'yi çıldırtacak adım! İran'a...

Güney Afrika'dan ABD Başkanı Trump'a tepki

Günün Önemli Haberleri