Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya mesajı

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Almanya'ya gerçekleştirdiğimiz devlet ziyaretinin, her açıdan kadim Türk-Alman dostluğunu daha da perçinleyeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya ziyaretini değerlendirdi. Ziyaretin her açıdan kadim Türk-Alman dostluğunu daha da perçinleyeceğini söyleyen Erdoğan, Suriye'de Almanya ile aynı bakış açısında olduklarını ifade etti.

Başkan Erdoğan, Almanya ziyaretini twitter adresinden değerlendirdi. Almanya ile sancılı dönemin artık geride kaldığına işaret eden Erdoğan, Türkiye'nin reformlarına devam edeceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Endonezya mesajı!

Erdoğan, Türkiye olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında FETÖ ve uzantılarıyla mücadele için anayasal bir mekanizma olan olağanüstü hal (OHAL) uygulamasının 24 Haziran seçimleriyle kaldırıldığını hatırlatarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilerek ülkenin yeniden reform ve ilerleme yoluna sokulduğunu kaydetti.

İlerletmekte kararlı olunan Avrupa Birliği (AB) üyelik süreci kapsamında reformların devam edeceğini, vize serbestisi konusunda kalan 6 kriterin en kısa sürede yerine getirileceğini bildiren Erdoğan, "Türkiye'nin Avrupa Birliği üyelik süreci belli çevrelerin kaprislerine ve siyasi engellemelerine maruz bırakılmamalıdır. Almanya'nın bu konuda Türkiye'ye vereceği desteği önemsiyoruz" ifadesini kullandı. 

Günün Önemli Haberleri