Cumhurbaşkanı Erdoğan kara kaplı defteri açtı

Abone ol

CUMHURBAŞKANI Recep Tayip Erdoğan, dün AK Parti TBMM Grup Toplantısı yapmadı, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için gün boyu adaylarla ilgili çalıştı. Erdoğan'ın yardımcısı kara kaplı defteri oldu.

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Fransa ziyareti dönüşü sonrası Mart 2019'da düzenlenecek yerel seçim için hazırlık çalışmalarını başlattı. AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşmayan Erdoğan dün gün boyu AK Parti Genel Merkezi'nde yerel seçimlerde aday belirleme çalışmaları yaptı. Erdoğan, partisinin yerel seçim sürecine dair il ve ilçelerindeki gelişmeleri ele aldı. 

SUNUMLARI ALDI TALİMATLARI VERDİ... Erdoğan'ın partide tüm güne yakın süren mesaisinde Yerel Yönetimler Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı başta olmak üzere seçim hazırlıkları ile ilgili sunumları aldığı ve talimatlarını verdiği kaydedildi.

KARA KAPLI DEFTER TUTMUŞTU... Önceki günkü toplantıda adaylarla ilgili detaylı sorular yönelten Erdoğan'ın illere yaptığı ziyaretlerin ardından kişisel notlarını aldığı kara kaplı defteri de bu toplantılarda açtığı öğrenildi.

YENİ ANKET YAPTIRMA KARARI... AK Parti'nin bazı illerle ilgili olarak yeni anket çalışmaları yaptırma kararı aldığı da belirtildi. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere daha kapsamlı toplantılar yapılacağı da öğrenildi.

Günün Önemli Haberleri