Crispino'nun sahibi Ali Rıza Gültekin kimdir? Silahlı saldırıda öldürüldü!

Abone ol

"Ali Rıza Gültekin kimdir?" sorusu meydana gelen üzücü olayla birlikte yoğun bir şekilde aranmaya başladı. Crispino giyim mağazalarının sahibi Ali Rıza Gültekin, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İşte Ali Rıza Gültekin'in hayatı ve kariyerine dair detaylar...

İSTANBUL Beşiktaş'ta, iş adamı Ali Rıza Gültekin (57), uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.30'da Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi. İddiaya göre, kumarhane olarak işletildiği öğrenilen bir mekanda Crispino giyim mağazalarının sahibi Ali Rıza Gültekin, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Başına tek kurşun isabet eden Gültekin yer yığıldı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Gültekin'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olaya ilişkin çok yönlü soruşturmayı sürdürüyor.

ŞİKE DAVASINDA 4 AY HAPİS YATMIŞTI

57 yaşındaki iş adamı Ali Rıza Gültekin, futbolda şike soruşturmasında, 2010 yılı Mart ayında tutuklanmış, 4 ay Metris Cezaevi'nde yattıktan sonra 23 Temmuz 2010 tarihinde tahliye edilmişti.

ALİ RIZA GÜLTEKİN VE CRISPINO

Crispino, 1999 senesinde kurulduktan sonra yenilikçi, kaliteli koleksiyonları ve şık tasarımları ile kısa sürede erkek hazır giyim sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmayı başarmıştır.

2012 senesinde Gültekin Grup bünyesine katılan ve markalaşma yolunda yine atağa kalkan Crispino, yapılan yatırımlarla birlikte mağaza sayısını arttırdı.

Dinamik ve çıtayı sürekli yüksek tutarak hedeflerini her zaman büyüten vizyoner yönetim kadrosu ile Crispino yenilikçi bir marka olarak perakende sektöründe kendisini konumlandırdı.

Markalaşmanın önemini ve gerekliliğini ön görerek Gültekin Grup'un yatırımlarıyla büyüyen Crispino, merkezinde bulunan 'müşteri odaklılık' anlayışı sayesinde müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına uygun,
dünya standartlarında ürünler sunmaktadır.

Erkek hazır giyim sektöründe sağlam ve hızlı adımlarla büyüyen Crispino, marka stratejisini 'iyi kalite, makul fiyat' olarak konumlandırarak 'ulaşılabilir moda markası' algısını güçlendirmiştir.

% 100 Türk sermayesi olan Crispino; tasarım, üretim, dağıtım, satış ve satış sonrası gibi tüm iş süreçlerinde kalite anlayışını makul fiyat stratejisi ile birleştirerek kaliteyi uygun fiyata alma talebini karşılayan,
kalıcı bir marka olmayı hedeflemektedir.

Günün Önemli Haberleri