Cocu'dan 'geleceğiniz tartışılıyor' sorusuna olay yanıt!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 4-1'lik Dinamo Zagreb yenilgisini yorumlarken takımdaki geleceğiyle ilgili bir soruya 'Ben herhangi bir şeyin kararını vermiyorum, yargılama yapmıyorum. Tüm enerjimi bu oyunculara nasıl aktarırım, bunu düşünüyorum.' şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 4-1'lik Dinamo Zagreb yenilgisine ilişkin, "Oynadığımız oyunun bu şekilde olmasından dolayı çok büyük hayal kırıklığı içerisindeyim ve çok sinirliyim." dedi. Cocu ayrıca, geleceğiyle ilgili soruya da yanıt verdi.

''ÖZÜR DİLİYORUZ'': Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan ve yenilgiyi değerlendiren Hollandalı teknik adam "Öncelikle Dinamo'yu tebrik ediyorum. Harika oynadılar. Biz Fenerbahçe takımıysak, bugünkü gibi oynamamalıyız. Taraftarlarımızdan, kulübümüzden özür diliyoruz. Aşırı derecede kötü bir performans
gösterdik. Tabii ki takımın teknik direktörü olarak bu mağlubiyetin sorumlusu benim. Böyle bir yenilginin ardından taraftarların eleştirilerde bulunması çok normal. Böyle bir maç sonrasında taraftarlarımız oyuncularımızı ve beni eleştirmese, benim için sürpriz
oldu.'' dedi.

''HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM VE SİNİRLİYİM'': ''Bugünkü maçtan dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum ve sinirliyim.'' Cocu, ''Taraftarları anlıyorum ve onlara hak veriyorum. Fenerbahçe gibi bir kulübün beklentilerinden çok uzak bir oyun gördük sahada. 'Daha şimdiden pazartesi günkü maçı düşünmeye başlarsak bu Avrupa maçında maksimum performans gösteremezsiniz" demiştik.
Bugün de bunun ne kadar doğru olduğunu gördük sahada. Rakibimiz, bu akşamki karşılaşmayı kazanmayı bizden daha fazla istediğini gösterdi. Her takımın iyi ya da kötü maçları olur ama kazanmak için maksimum efor sarf etmeliyiz. Bugün bunu yapmadık" ifadelerini kullandı.

TAKIMDAKİ GELECEĞİ NE OLACAK?: Takımdaki geleceğiyle ilgili bir soruya yanıt veren ve pazartesi günkü Beşiktaş derbisine değinen Cocu "Ben herhangi bir şeyin kararını vermiyorum, yargılama yapmıyorum. Tüm enerjimi bu oyunculara nasıl aktarırım, bunu düşünüyorum. Teknik direktör olarak kafanızda bu konular olursa, işinizi doğru yapamamış noktaya gelmişsiniz demektir. Pazartesi oynayacağımız bu maçı çok konuştuk ve bu da bugün
farkı yaratan konulardan biriydi. Sahamızda büyük bir maça çıkacağız. Beşiktaş maçının kazanmak istiyoruz Pazartesi oyuncularım % 200 konsantre olarak sahaya çıkacaktır ama bugün pazartesi değil; perşembe. Ben bu yüzden sinirliyim" dedi.

Diğer Videolar