CHP'li Belediye Başkanı Kılıçdaroğlu için öyle bir şey söyledi ki...

Abone ol

Dün "2019 seçimlerinde aday olmayacağım" diyen Kartal Belediye Başkanı Öz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Bir kasa domates içinde bir tane çürük varsa onu bulup yardımcısı yapar" dedi.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "aday olmayacağım" çıkışından hemen sonra "Ben de aday olmayacağım" açıklaması yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kılıçdaroğlu'nu çok ağır sözlerle eleştirdi. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin toplantısında konuşan Kartal Belediye Başkanı Öz, Kılıçdaroğlu için "Bir kasa domates içinde bir tane çürük varsa onu bulup yardımcısı yapar" dedi.

SON KURULTAY'DA DESTEKLEDİM AMA... Akşam'ın haberine göre, "Son kurultayda genel başkanı destekleyen biriyim. Parti kendi çıkarlarını daha önde tutanlar tarafından yardımcı olarak yönetilmeye çalışıldığı zaman, sonuçlarının ne olduğunu görüyoruz" diyen Öz şöyle devam etti:

BİR TANE ÇÜRÜK OLSA ONU SEÇER... "Bizim Genel Başkanımızın da bir özelliği vardır. Önüne bir kasa domates koy, içinde bir tane çürük varsa onu bulup çıkarıp Genel Başkan Yardımcısı yapıyor. Dolayısıyla o kasaya çürük domatesi koymadan seçmesini sağlamamız lazım. Bu konuda da böyle düşünüyorum..."


ADAY OLMAYACAĞIM... Yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday olmayacağını belirten Öz şunları kaydetti: "Parti, ilçe il, Genel Merkez bana nerede ihtiyaç duyarsa orada olacağım. Herkes aday adayı da aday da olabilir."

Günün Önemli Haberleri