CHP'li Abdüllatif Şener'den skandal dolar yorumu ağzının payını da aldı

Abone ol

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener kur artışına ilişkin sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. İşi gücü fesatlık olan Şener'in paylaşımı çok sayıda etkileşim alırken, büyük tepki de topladı.

En ufak bir olayda kriz tellallığı yapan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener yaşanan kur artışına ilişkin sosyal medya hesabından yine yorumlarda bulundu. Şener, her zamanki gibi dananın altında buzağı aramayı ihmal etmedi.

Kur artışıyla ilgili hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı suçlayan Şener krizden nemalanmak için şu satırları yazdı:

-Demokratik bir iktidar, ekonomik kriz istemez. Çünkü kriz, iktidarının da sonu demektir. Peki! Ya bir diktatör? “İyi bir kriz çıksın, piyasa çöksün, kimsede para kalmasın, siyasi güç paranın da tek sahibi olsun” demez değil mi? Zinhar, diyemez! Ama zinhar, düşünmez sanmayın!"

Şener'e tepki yağdı
Abdüllatif Şener'in bu tutumu twitterda tepki aldı. Bir kullanıcı ''Abdullatif Bey siz önce kendi başınızdaki diktatöre bakın lütfen minnet de duyun'' diye yazdı.

Günün Önemli Haberleri