CHP kendi seçmenini bile seçemedi

Abone ol

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu, CHP'yi kızdıracak bir iddia ortaya attı. Pamukoğlu iddiasını ise trajikomik bir olayla kanıtladı.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, mitinglere katılım için CHP'nin kahvehanelerden 30 TL'ye adam topladığını iddia etti. Pamukoğlu'nun iddiasını ise "CHP'li zannedip, HEPAR'lılara para vermişler" sözleriyle destekledi.

Pamukoğlu, seçim gezisinin 43. durağı olan Balıkesir'de il teşkilatını ziyaret etti. Pamukoğlu, burada yaptığı açıklamada, HEPAR'a Türkiye'de ve yurt dışından büyük ilgi olduğunu, 12 Haziran seçimlerinin ardından TBMM'ye gireceklerini söyledi.

"CHP'Lİ ZANNEDİP HEPAR'LILARA PARA VERDİLER"

Pamukoğlu, ana muhalefet Partisi CHP'nin Bursa mitingi ile HEPAR'ın mitinginin aynı gün ve saate denk geldiğini, CHP'lilerin kahvehanelerden ve yollardan minibüslerle insanları toplayıp mitinge götürdüğünü, bunun için de kişi başına 30'ar TL para verdiğini ileri sürdü.

Pamukoğlu, CHP'lilerin para verip herkesi mitinge taşımaya çalıştıkları esnada, Yenişehir HEPAR Gençlik Kolları Teşkilatı'ndan 3 minibüs dolusu partilinin de bu araçlara binip CHP'den verilen 30'ar TL'yi aldıklarını, daha sonra HEPAR mitinginde indiklerini anlattı. Bunun trajikomik bir olay olduğuna dikkat çeken Pamukoğlu, CHP ve diğer partilerin miting alanlarında nasıl insan topladıklarını gözler önüne serdiğini söyledi.

Parti binasındaki açıklamasının ardından esnaf ziyareti yapan Osman Pamukoğlu, daha sonra Balıkesir'deki programının ilçe ziyaretleriyle süreceğini kaydetti.

Günün Önemli Haberleri