Cengiz Baykal kimdir İffet dizisinin Salih'i hayatını kaybetti

Abone ol

Bir dönem Star TV'de ekrana gelen İffet dizisinde Salih karakterine hayat veren Cengiz Baykal hayatını kaybetti. Peki Cengiz Baykal kimdir nereli kaç yaşında? İşte usta oyuncuya dair merak edilenler...

Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol'un başrollerinde yer aldığı bir döneme damga vuran İffet dizisinde Salih karakterine hayat veren Cengiz Baykal'dan kötü haber geldi. 18 Kasımdan bu yana yoğun bakımda yatan 59 yaşındaki usta oyuncu hayatını kaybetti.

Baykal için 21 Kasım 2018 Çarşamba günü Üsküdar Tekel Sahnesi’nde tören düzenlenecek. Cenazesi, Bakırköy İncirli Fatih Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Bahçelievler Çobançeşme Mezarlığı’na defnedilecek.

CENGİZ BAYKAL KİMDİR? Cengiz Baykal, 15 Ocak 1959 yılında Batman'da doğdu. Baykal, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden eğitim aldı. İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda yıllarda çalışmalar yürüttü.

Çok sayıda tiyatro oyununda bulunan Cengiz Baykal, 2003 yılında Ölümsüz Aşk, 2008'de Esrarlı Gözler, 2011'de İffet'in 1. sezonunda, yine 2011 yılında Küçük Hanımefendi'nin 1. sezonunda ve 2012 yılında da İffet dizisinin 2. sezonunda yer aldı.

İffet dizisinin Salih'i Cengiz Baykal'dan kötü haber! HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri