Cem Özdemir'den şaşırtan Erdoğan kararı!

Abone ol

Türkiye ve Erdoğan düşmanı bazı Alman siyasetçiler Erdoğan'ın Almanya'ya yapacağı ziyareti hazmedemedi ve Erdoğan'a karşı boykot başlattı. Türkiye'ya karşı tavrıyla bilinen Cem Özdemir ise bu kez şaşırttı ve diğer muhalif politikacıların aksine Erdoğan için verilecek resmi yemeğe katılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta içerisinde Almanya'ya yapacağı devlet ziyaretine yönelik olarak Alman politikacılar skandal bir karara imza atarak Erdoğan'ın katılacağı yemeğe katılmayacaklarını açıkladı.

Eski Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, diğer muhalif politikacıların aksine Erdoğan'ın ziyareti nedeniyle verilecek resmi yemeğe katılacağını söyledi.

ERDOĞAN İÇİN HADSİZ İFADELER: Özdemir Tagesspiegel gazetesine verdiği demeçte Cumhurbaşkanı Erdoğan için hadsiz ifadeler kullandı ve Erdoğan'ın böyle bir daveti hak etmediğini ifade etti.

Özdemir, "Almanya'daki muhalefet bu ülkenin politikasının bir parçası, biz demokrasimizin güçlü ve gerekli bir unsuruyuz" dedi. Güçlü bir cumhurbaşkanının bile bazı kurallardan kaçamayacağını söyleyen Özdemir, "O, otoriter politikasının eleştirisini savunan beni görmek ve bana tahammül etmek zorunda olacak" ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri