Can Yalman kimdir ne iş yapıyor Zeynep'in kocası yaşı...

Abone ol

Can Yalman kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve şarkıcı Zeynep Türkeş'in kocası Can Yalman ne iş yapıyor? Bir dönemin popüler isimlerinden olan 'Memedim Zeynep' bu akşam Can Yalman ile evleniyor. Uzun süredir birlikte olan çift aile arasında düğün yapacak. Peki Can Yalman kim, biyoğrafisi...

Can Yalman kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve şarkıcı Zeynep kiminle evleniyor kocası Can Yalman ne iş yapıyor, mesleği ne soruları merak konusu oldu. Özellikle 90 yıllarda Ah Memedim şarkısı ile büyük çıkış yapan ve dönemin yıldız isimlerinden biri olan şarkıcı Zeynep bu akşam basketbol menajeri Can Yalman ile evleniyor. Uzun süredir gözlerden uzak ilişki yaşayan çift bu akşam evlenecek. Peki 43 yaşındaki Zeynep'in eşi Can Yalman kimdir, ne iş yapar ve kaç yaşında?

BU AKŞAM EVLENİYOR: Memedim' şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Zeynep Türkeş, basketbol menajeri Can Yalman ile bu akşam evleniyor.

ZEYNEP TÜRKEŞ KİMDİR:  Zeynep Türkeş, 21 Kasım 1975 tarihinde İzmit, Kocaeli’nde doğmuştur. Müzik dünyasında “Zeynep” olarak tanınmıştır. Babası Kemal Türkeş’dir. Fransa Straaburg “Liberman” okulunda 2.5 yıl okudu.

İTÜ Devlet Konservatuarı Şan Bölümünü kazandı ve 1987 yılında konservatuara başlayan Zeynep, 6 yıl çalgı eğitimi, dört telli Kemençe, Türk Musikisi (Alaturka) eğitimi aldı. 1999 sonunda mezun oldu.

Zeynep, 1992 yılında lisanslı İstinye Spor Klübü´nde buz pateni yaptı ve Türkiye 1. Ve 3.´lüğü kazandı. Bir dönem yüzme sporuyla da uğraşan Zeynep çok iyi bir yüzücüdür.

1995 yılının Şubat ayında “İnadı Bırak” Albümü ile müzik piyasasına adımını attı.

1996 yılında çıkardığı ikinci albümü “Dudaklarımda Sevdan“ı yayınladı. “Hadi Hadi”, “Yanarım” ve “Kolla Kendini” gibi parçalar büyük ilgi gördü. 1996 yılında askerler için pek çok konserde yer aldı. Ankara’da olağanüstü hal bölgesinden tedavi için gelen, AMPUTE (savaşta kolunu, bacağını kaybeden) gazi askerler için düzenlenen moral gününe katıldı.

Günün Önemli Haberleri