Can Kırıkları Zeynep kim Funda Eryiğit dizinin oyuncu kadrosunda

Abone ol

Can Kırıkları bu akşam 1. bölümü ile ekranda olacak. Dizinin konusu intikam üzerine kurulu ve başrollerde iddialı isimler var. Peki başrollerden biri olan Zeynep İnan'a hayat veren Funda Eryiğit kimdir? Baskıcı bir ailede büyümüş. Leyla'nın Cihan'la evliliğini yaptığı gece, onun da hayatı mahvolan Zeynep'i hikayesi içinizi acıtacak.

Can Kırıkları konusu ve Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu bugün en çok arananlardan biri. Bir partide balkondan düşerek ölen bir genç kızın intikamını anlatan dizinin başrollerinden biri de Zeynen İnan'a hayat veren Funda Eryiğit oldu. Baskıcı bir ailede büyümüş. Leyla'nın Cihan'la evliliğini yaptığı gece, onun da hayatı mahvolan Zeynep'in hikayesi ilginizi çekecek. 

CAN KIRIKLIKLARI HİKAYESI: Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler!

Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

CAN KIRIKLIKLARI OYUNCU KADROSU: Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

Funda Eryiğit (Zeynep İnan): Baskıcı bir ailede büyümüş. Leyla'nın Cihan'la evliliğini yaptığı gece, onun da hayatı mahvoluyor.

Hep Leyla'yı suçluyor. Yaşadıklarını yok saymış, polis okuluna gitmiş, komiser olmuş. Genç ve başarılı bir savcı olan Kerem ile evli. Yıllar sonra Leyla ile bir araya gelecek, suç ortağı olacaklardır.

FUNDA ERYİĞİT KİMDİR: Funda Eryiğit, 1 Mart 1984 tarihinde Hollanda'nın Zwolle şehrinde dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafralıdır. Bir abisi vardır. Anne babası işçi olarak çalıştıkları için Hollanda'da doğmuştur. 4 yaşına kadar Bafra'daki babaannesinin yanında kalmıştır. Anne babası emekli olup İstanbul’a dönüş yaptıklarında yanlarına gitmiştir.

Kadir Has Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne girdi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversitede okurken çocuk tiyatrosu yapmaya başladı. Bu dönemde palyaçoluk, animatörlük, broşür dağıtıcılığı gibi çeşitli işlerde çalıştı.

2002 - 2003 sezonunda Orman Postacısı adlı oyunla Tiyatro Alkış'ta profesyonel tiyatro hayatına başladı. 2003 - 2004 sezonunda Bir Kümes Müzikali ve Senin Elin Nerdeydi? adlı oyunlarda rol aldı.

2008 - 2009 yılları arasında yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı "Canım Ailem" dizisinde Seyhan karakterini canlandırdı. Bu dizide Uğur Yücel, Ozan Güven, Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola ve İlker Aksum ile birlikte başrol oynadı.

Funda Eryiğit, 2014 yılında yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Gökçe Korel ve Çetin Tekindor’un olduğu "Karadayı" dizisinde Mahir’in sevgilisi rolüyle Belgin karakterini canlandırdı.

2016 yılında yönetmenliğini Taylan Biraderler'lerin yaptığı, başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın oynadığı "Gecenin Kraliçesi" adlı dizide Esra karakterini canlandırdı.

Günün Önemli Haberleri