Can Kırıkları oyuncu kadrosu kim dizinin konusu gündemde

Abone ol

Bu akşam ATV'de ilk bölümü ile ekrana gelecek yeni dizi Can Kırıkları oyuncu kadrosu ve dizinin konusu merak ediliyor. İntikam alma üzerine yazılan dizide Leyla ve Zeynep'in hikayesi anlatılacak. Bir iş adamının evinde gerçekleşen partide bir genç kızın balkondan düşerek ölmesi işleri karıştıracak. İşte Can Kırıkları oyuncu kadrosu listesi

Can Kırıkları oyuncu kadrosu kim, dizide hangi oyuncular var ve Can Kırıkları konusu nedir soruları merak edidi. ATV'de bu akşam ilk bölümü ile yayınlanacak dizinin fragmanları günler öncesinden konuşulmaya başladı. Farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dizi şimdiden gündemde. Peki başrollerinde Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Alican Yücesoy ve Özgür Çevik'in olduğu Can Kırıkları dizisinin konusu ne? 

CAN KIRIKLIKLARI HİKAYESI: Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler!

Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.


CAN KIRIKLIKLARI OYUNCU KADROSU: Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

Hande Doğandemir Leyla Akgün(Doğan): Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyümüş. 15-16 yaşlarındayken ailem diyebileceği tek kişi kardeşi gibi benimsediği Zeynep olmuş.

Leyla'yla Zeynep arasındaki bu ilişki, Cihan Karadağ'ın genç yaşlarında hayatlarına girmesiyle bozulmuş. Günümüzde Leyla, zamanında ölümden dönmüş, hiçbir korkusu, kaygısı, endişesi olmayan, gözü kara bir polis. Onu yaşatan, bu denli güçlü yapan, komiser olmasını sağlayan ise Cihan'a olan kini ve intikam yemini. Yıllar sonra hayat, Leyla ile Zeynep'i bir kez daha bir araya getirecektir. Ne dost, ne düşman, birbirlerinin suç ortağı olacaklardır.

Seçkin Özdemir (Aslan Erçetin)

İşkolik, kuralcı, mantıklı, akıllı, başarılı bir başkomiser.

Leyla'nın amiri. Zeynep'in akademiden üst sınıfı. İş ilişkileri dışında Zeynep ve kocası Kerem'in aile dostları. Büyük bir organize suç şebekesinin kilit isimleri olan Haşmet Köprülü ve damadı Cihan Karadağ'ı yakalama derdinde. Leyla'nın Cihan Karadağ'la ilişkisi zaman zaman kafasını karıştırsa da ipuçları bulup, bu bilmeceyi çözüp, suçluları hapse tıkmaya çalışmaktan vazgeçmiyor.


Alican Yücesoy (Cihan Karadağ)

Evli, bir kız çocuk babası. Karizmatik, sert, güçlü ama geçmişine de bir o kadar takıntılı bir adam.

Çocukluğu üvey baba eziyetiyle geçmiş. Sokaklarda, sert hayat koşullarıyla büyümüş. Hayatta kalmak için güçlü ve acımasız olmaya inanıyor. Kayınpederi Haşmet Köprülü'nün elini eteğini işlerden çekmesiyle iyice güçleniyor. Kardeşi Ercüment kıymetlisi. Onun yüzünden gelişen olaylar kayınpederi Haşmet Köprülü ile karşı karşıya getiriyor.

Funda Eryiğit (Zeynep İnan)

Baskıcı bir ailede büyümüş. Leyla'nın Cihan'la evliliğini yaptığı gece, onun da hayatı mahvoluyor.

Hep Leyla'yı suçluyor. Yaşadıklarını yok saymış, polis okuluna gitmiş, komiser olmuş. Genç ve başarılı bir savcı olan Kerem ile evli. Yıllar sonra Leyla ile bir araya gelecek, suç ortağı olacaklardır

Özgür Çevik (Kerem İnan)

Akıllı, başarılı, idealist bir savcı. Mesleki ve ahlaki idealistliği sebebiyle büyük iç çatışmalar yaşamasına rağmen karısına olan aşkı ağır basıyor.

Hazar Motan (Hande Tekin)

Anne babasını çocuk yaşta kaybetmiş. Yetimhaneden de kaçarak hayatını zorlaştırmış.

lErkek çocuğu gibi büyümüştür. Önce Polis okuluna girmeyi başarmış, sonra narkotik şubede göreve başlamıştır. Polis hayatını çocukluğundan beri ona bakanlara borcunu ödeyerek geçirir. Ta ki Başkomiser Aslan'a aşık olana kadar…

Günün Önemli Haberleri