Bülent Ersoy'a benzemek isteyen kim Suat Su kimdir yaşı?

Abone ol

Bülent Ersoy'a benzemek için 10 farklı ameliyat geçiren şarkıcı Suat Su'nun hayatı ve kim olduğu merak konusu oldu. Diva Bülent Ersoy'un en büyük hayranıyım diyen Suat Su İzmir'de bir barda şarkıcılık yapıyor. Bülent Ersoy'un tarzında şarkılar söyleyen Suat Su'nun en büyük hayali onun gibi olmak. Peki Bülent Ersoy'a benzemek isteyen Suat Su kim?

Bülent Ersoy'a benzemek için 10 farklı ameliyat ve onlarca operasyon geçiren şarkısı Suat Su'nun hayatı ve kimliği merak konusu oldu. İzmir'de bir varda her akşam canlı performans sergileyen şarkısı Suat Su'nun en büyük hayali Diva Bülent Ersoy'a benzemek. Bunun için 10 kez bıçak altına yatan Suat Su, hayalinden vazgeçmeyeceğini Bülent Ersoy'a benzemek için daha çok kez ameliyat olacağını söyledi.

İzmir'deki gece kulüplerinde şarkıcılık yapan Suat Su (40) hayranı olduğu Bülent Ersoy'a benzemek için 5 yılda 10 ameliyat geçirdi.

İZLEYENLERİ ŞARKILAR İLE ÇOŞTURUYOR: İzmir'in sevilen sanatçısı Suat Su kendisini izlemeye ve dinlemeye gelenleri coşturuyor.


Günün Önemli Haberleri