Bülent Ersoy ve Sacit Aslan canlı yayında kavga etti

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programına Bülent Ersoy ve Sacit Aslan'ın kavgası damga vurdu. Bircan Bali ve Ece Erken'in sunuculuğunu üstlendiği programda Bülent Erzoy ve Sacit Aslan birbirlerine ağır sözler sarf ederken Bülent Ersoy telefonu canlı yayında sinirlenip kapattı.

Bircan Bali ve Ece Erken'in sunumuyla Beyaz TV'de haftaiçi her gün canlı olarak ekranlara gelen Söylemezsem OLmaz programında Bülent Ersoy ve Sacit Aslan'ın kagvası damgasınısını vurdu. Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı’nın verdiği konser sonrası saz ekibine hak ettikleri parayı vermediği çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, iddiaları reddederken Söylemezsem Olmaz canlı yayınına telefonla katıldı. Ersoy, hakkında iddialarla ilgili soruları yanıtlarken ünlü magazinci Sacit Aslan’la arasında hayli hararetli bir tartışma yaşandı.

Program sunucu Ece Erken'in Bülent Ersoy'a "Sacit Arsalan ile aranızda sıkıntı var mı?" sorusunu yöneltti. Bülent Ersoy da "Benim kimseyle sıkıntım olmaz. Yalnız Sacit beyin benim duymadığım, kendim gözümle görmediğim,kendim duymadığım bir şeyi bu güne kadar hiç bir şekilde dile getirmem konu seçmem. Ama şöyle bir şey var bunu kendi protformunda yayınlamış bilmeden bu konuyu."

Bülen Ersoy'un bu açıklamarına cevap veren Sacit Arslan "Bu konuyu bu hala getiren sizin senelerce yanınızda duran ve bu haberi burarlaa taşıyan Seyhan Erdağ. Peki sen bunu bu kadar bunu söylüyorsunda burda yayının başında ben bu güne kadar Bülent Ersoy'u veya Muazze Abacı'yı sazlarına para vermedi diye bir olaya şahit olmadım, asla böyle bir şey söz konusu olmaz dediğimi niye söylemiyorsun" diye çıkıştı.

Sacit Arslan'ın bu çıkışına tepki gösteren Bülent Ersoy " Bir kere ses tonunu aşağıya indir. Sen ses tonunu aşağıya indireceksin sen. Kendine gel...Kiminle konuştuğunun farkına var. Gelmişsin 70 yaşına hala onun bunu arkasında söz söylüyorsun. Hadi oradan bi git. Ben senin gibi kişilerle konuşmuyorum.Hadi bir git" diyerek telefonu kapattı.

Diğer Videolar