Bu uygulamayı indirdi Fiat 500 kazandı

Abone ol

Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı’nın alışveriş yaptıkça kazandıran inovatif mobil uygulaması Chippin, yeni yıl çekilişiyle bir kişiye Fiat 500 kazandırdı.

Chippin’in, yeni yıl çekilişinde Fiat 500 kazanan talihli belli oldu.

Ücretsiz mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kampanyaya katılan kullanıcılar arasından Fiat 500’ün kazananı olan Emir Cömertpay, aracını teslim aldı. Chippin bu kampanya kapsamında ayrıca 10 kişiye de iPhone 7 kazandırdı.

Chippin, her kullanıcısına kendini özel hissettiren deneyimler yaşatarak mahalledeki marketten, AVM’deki mağazalara kadar ulaşan bir alışveriş kolaylığı ve farklı kazanımlar sağlıyor.

Kullanıcılar farklı kampanyalar ile tektaş yüzükten spor ve dans kurslarına, zayıflama paketlerinden 7 günlük mavi yolculuğa uzanan hayalleri gerçekleştirme imkanı buluyor.

Chippin ile kullanıcılar, alışveriş yaptıkça yüzde 25’e varan oranlarda geri kazanıyor. Biriktirdikleri Chippinlere ek olarak kullanıcılar harcamalarını uygulama üzerinden kredi kartı ile mobil ödeyebiliyor. Uygulama ile kazanılan Chippinler ayrıca nakde çevrilerek kullanıcının banka hesabına ya da arkadaşlarına aktarılabiliyor.

Günün Önemli Haberleri