Bu iddia gündemi sarsacak

Abone ol

DSP lideri Masum Türker'in bu açıklamaları ortalığı fena karıştıracak...

tv8'de Erkan Tan'ın bu sabahki konuğu DSP Genel Başkanı Masum Türker idi.

Gündemi değerlendiren Türker, 'Büyükanıt ve Derviş RV Restaurant'ta DSP'yi bitirme toplantısı yaptı' açıklamasında bulundu.

İşte Türker'in gündemi sarsacak o iddiaları..

"Büyükanıt ve Derviş, İsmail Cem ile CHP'yi bitirme toplantısı yaptı!"

"Amerikalılara hizmet edenler düşürdü bizi iktidardan. Şimdi Büyükanıt'ı ihbar ediyorum. Büyükanıt, İsmail Cem ve Kemal Derviş DSP'nin bölünmesi toplantısını RV Restaurant'ta yaptı mı yapmadı mı? İsmail Cem'i istifa etmesi için ikna ettiler. Bugün bizi dinleyen araştırmacı-gazeteciler 2002'deki gazeteleri karıştırsınlar. İsmail Cem'i istifa etmeye, yeni parti oluşturmaya ikna için Kemal Derviş ve Büyükanıt toplantı yaptılar mı yapmadılar mı?

Kemal Derviş bir yıl uğraştı, İsmail Cem'in evine taşındı, ikna edemedi. Büyükanıt desteklide yaptılar toplantıyı olmadı. Sonra başka teknik hatalar oldu, belki bunları bir gün ben yazarım. Türkiye'ye hizmet etmek yerine kendini var edenlere hizmet edenleri artık ayırt etmeliyiz. Bu olayları Murat Yetkin'e sorsunlar, bazen yazıyor o. Asıl darbe 2002'de yapıldı. Savcılar örgüt arıyorsa o gün Cuma zincirleri yapanların örgütlülüğünü arasınlar. "

TÜRKİYE BÖLÜNECEK

"2023 yılında AKP'nin gizli hedefi Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye Cumhuriyeti millet olmaktan çıkarılacaktır. Federal bir devlet haline getirilecektir, bölünecektir. Türkiye'de bu Sarkozy'lerin işaret ettiği şey, Lozan Antlaşmasın'da ABD'nin talep edip reddedilen ve bu nedenle senatoda Lozan'ın onaylanmasının engellenmesini Batı Ermenistan'a hizmet etmektir. Federal devletler kurulsun diyorlar. Yarın Ermenilerin ilk söyleyecekleri şey; 'Ey Türk arkadaşlar bu olaylar olurken hamidiye alayları sizdiniz, verin topraklarımızı. Amerika diyecek kuzu kuzuda yapacaklar. Onun için millet olacağız, birliğimizi bozmayacağız."

Günün Önemli Haberleri