Bircan Bali kimdir Gülben Ergen yeniden aşık iddiası olay!

Abone ol

Bircan Bali kimdir, kaç yaşında soruları son günlerde sık sık araştırılıyor. Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz magazin programının yorumcularından olan Bircan Bali, geçtiğimiz aylarda Şenol İpek'ten anlaşarak ayrılmış ve İpek olan soyadını Bircan Bali olarak değiştirmişti. Peki Bircan Bali'nin Gülben Ergen'in yeni sevgilisi var iddiası nedir?

Bircan Bali kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli araştırmaları son günlerde arttı. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz magazin programında Ece Erken ile birlikte magazin gündemini yorumlayan Bircan Bali'nin iddiaları ve söyledikleri çok konuşuluyor. Oyuncu ve eski manken Şenol İpek ile geçtiğimiz aylarda ayarılan Bircan Bali'nin ilk işi sosyal medya hesaplarından İpek olan soyadını Bali olarak değiştirmek oldu. Peki daha önce Murat Başoğlu skandalını ilk duyuran isim olan Bircan Bali'nin Gülben Ergen iddiası nedir?

Haftaiçi her gün canlı olarak yayınlanan magazin programında farklı iddialar ortaya atan Bircan Bali bu kez yeni bir bomba patlattı! Bircan Bali'nin iddiasına göre Burak Terör'den ayrılan Gülben Ergen'in yeni bir aşkı var ve bu aşk kısa sürede ortaya çıkacak. Söylediklerinin arkasında duran Balı, dediklerim doğru değilse bu masadan kalkarım diyerek akılları iyice karıştırdı. Peki magazin basınında gündem yaratan Bircan Bali kimdir, gelin yakından tanıyalım...

ŞENOL İPEK İLE BOŞANDIĞINI BÖYLE DUYURMUŞTU: 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Bircan İpek ile eski manken Şenol İpek, sosyal medya üzerinden boşandıklarını duyurdu.


Birlikte kamera karşısına geçen ikili, "Herkese merhaba. Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Biz de sizleri kırmadan, bilmeniz gereken bir durumu açıklayacağız. 5 yıllık evliliğimizi bugün itibariyle mahkeme kararıyla resmen noktaladık. Hayırlısı böyleymiş. Dost, arkadaş kalmayı tercih ettik. Medeni bir şekilde boşanma kararı aldık. Yollarımıza ayrı ayrı saygılı şekilde devam edeceğiz. Merak etmeyin, biz çok iyiyiz. İkimiz için iyi olacak" ifadelerini kullandı.

BİRCAN BALİ KİMDİR: Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlendi evlilikleri 2018 yılında sonlandı.

Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

Günün Önemli Haberleri