Bircan Bali ihanet ifşası olay eski sevgili Özkan Şen anlattı

Abone ol

Bircan Bali son günlerde eski sevgilisi Mr. Jane lakaplı Özkan Şen ile öpüşme fotoğraflarının ortaya çıkması üzerine gündem olmuştu. Tam sular duruldu derken eski sevgili Özkan Şen Bircan Bali benimle birlikteyken hala Şenol İpek ile evliydi diyerek bombayı patlattı. Peki kimdir bu Özkan Şen, ne iş yapar? magazi

Son günlerin olaylı ismi Bircan Bali magazin basınının gündeminden inmiyor. Beyaz Tv'de haftaiçi her gün Söylemezsem Olmaz programında magazin haberlerini yorumlayan Bircan Bali bu kez kendi özel hayatıyla gündem oldu. Bir süre önce Mr. Jane lakaplı Özkan Şen ile öpüşme pozları ifşa olan ve basına servis edilen Bircan Bali o pozlar hakkında konuşmuş ve kendilni savunmuştu. Öpüşme pozları hakkında 2 bekar insanın aşk yaşaması çok normal diyen Bircan Bali'yi çıldırtacak yeni açıklama ise bugün Özkan Şen'den geldi. Turizm ve organizasyon şirkeyi olan Özkan Şen, Bircan Bali o pozlar çekilirken Şenol İpek ile evliydi diyerek olay yarattı. 

Beyaz TV ekranlarında 'O onu aldattı, o bunu aldattı' diye atıp tutan Bircan Bali'nin de öpüşme fotoğrafları sızan eski sevgilisi Özkan Şen'i başka birisiyle aldattığı ortaya çıktı.

SİYASETE GİRME PLANLARIM VARDI... "Hesabım çalındığında biz Bircan ile sevgili değildik ayrılmıştık. Böyle bir konuyla gündeme hiç gelmek istemezdim çünkü benim geleceğe dair hayallerim vardı” diyen Şen, şöyle devam etti: "Siyasete girme planlarım vardı, fakat görüntüler çıktıktan sonra aday olmak istediğim partiden yetkililer aradı ve böyle bir konu ile ilgili gündeme geldiğim için adaylığımın doğru olamayacağını söylediler. Hesabımla beraber hayallerim de çalındı diyebiliriz. İsmini vermek istemiyorum ama dediğim gibi yapan kişinin kim olduğu belli."



SEVGİLİ OLDUKLARINDA BİRCAN BALİ EVLİ MİYDİ?.. Fotoğrafların çekildiği zaman Bircan Bali'nin evli olduğu söylentilerine açıklık getiren Özkan Şen “Öncelikle şunu belirteyim Bircan'la tanıştığımızda evliydi kendisi boşandıktan 1 ay sonra sevgili olduk. 2. ayında benim Etiler’deki evime taşındık" dedi. Özkan Şen şöyle devam etti:

HALA SEVİYOR MU?.. “Ben çok aşıktım kendisine, sevmiştim ve çok kolladım. Hala seviyor musun dersen, insan bir günde sevgisini atamıyor ama bana yaptığı bazı şeyler o sevgimi bastırdı."

BİRLİKTEYKEN BAŞKASIYLA DA... "Benimle birlikteyken başka birisi daha varmış hayatında insanlar iki yüzlü olabiliyorlar maalesef benim iç güdülerim çok kuvvetlidir."
 
ORTAYA ÇIKARDIM VE İLİŞKİYİ BİTİRDİM... "Bunu ortaya çıkardım ve ilişkiyi bitirme kararı aldım. Kendisi inkar etti ama sonradan ortaya çıktı çok iyi bir oyuncuymuş kendisi. Kimse göründüğü gibi değilmiş.”

MR JADE KİMDİR, GERÇEK ADI: MR Jade adıyla anılan kişi, İsmail YK'nın öz yeğeni Özkan Şen! MR Jade Turizm ve Organizasyon şirketi kurucusu. 2012 yılından 2016 kadar Yılın Organizasyon ödülünü aldı. Almanya'da bir çok yabancı ülkede tanınıyor. Ayrıca İsmail YK'nın tüm kliplerini de o yönetiyor.

BİRCAN BALİ KİMDİR: Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlendi evlilikleri 2018 yılında sonlandı.

Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

Şenol İpek ile Bircan İpek boşandı! İlk açıklama olay

Günün Önemli Haberleri