Binlerce SP'li terörü lanetledi

Abone ol

Saadet Partisi'nin düzenlediği mitinge yoğun katılım dikkat çekti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından organize edilen Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen 'Teröre Lanet, Peygambere Sevgi Mitingi'ne halkın yoğun ilgisi oldu. Mitinge SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da katıldı.

Mitingde bir konuşma yapan Genel Başkan Kamalak, "Öncelikle birlik ve beraberliğe çok fala ihtiyacımızın olduğu bu günde, bu meydanı dolduran tüm Gebzelilere teşekkür ediyorum. Müslümanlar olarak son günlerde sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'e yapılan haksız saldırıları esefle kınıyoruz. Sevgi ve şefkat peygamberi Hz. Muhammed'e karşı başlatılan bu karalama kampanyası tüm dünyada nefretle karşılandı. Bizlerde bu vesile ile selam ve salatla andığımız peygamberimizi sevgiyle yad ediyor. Onu sevmeye devam edeceğimizi bildirmek istiyorum" dedi.

Terörün yurt dışı kaynaklı olduğunun altını çizen Kamalak, "Biz tarih boyunca ırk ayrımı yapmadık. Tüm Müslümanlar bizim kardeşimizdir. Bu meydanda toplanan kalabalığın içinde Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi ve diğerleri olmak üzere bir Türkiye mozaiğini ortaya koymuş durumdayız. Allah aşkına var mı bir birimizden farkımız? Yok. Hepimiz Müslümanız aynı Allah'a, aynı kitaba ve aynı peygambere inanıyor ve aynı kıbleye yöneliyoruz. Biz düşman değil kardeşiz ve öyle kalacağız. İçimize bu nifakı sokan ulusal ve Uluslar arası şerh güçlerine şuradan sesleniyorum: bizi asla bölemezsiniz" diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri