Binali Yıldırım kazazedelerle yakından ilgilendi

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Özbekistan ziyareti için Esenboğa Havalimanı'na giderken yolda meydana gelen kaza üzerine makam aracından inerek yaralılarla ilgilendi. Yaralılara ilk müdahaleyi Yıldırım'ın doktorları yaptı.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Özbekistan ziyareti için Esenboğa Havalimanı'na giderken yolda meydana gelen kaza üzerine makam aracından inerek yaralılarla yakından ilgilendi. Yaralılara ilk müdahaleyi Yıldırım'ın doktorları yaptı.

Öte yandan  Binali Yıldırım, Özbekistan ziyareti öncesi Esenboğa Havaalanı'nda basın toplantısı düzenledi. Yıldırım, MHP'nin af teklifine ilişkin, "Bütün grupların vereceği teklifler değerlendirilecektir. TBMM'ye sunulan bütün kanun teklifleri nasıl işlem görüyorsa bu teklif de aynı şekilde işlem görecektir"dedi.

İÇ TÜZÜK AÇIKLAMASI: Yıldırım, "Yeni dönemde iç tüzüğün uyarlanması konusu var. Partilere yeni iç tüzükle ilgili tekliflerinizi TBMM'ye getirirseniz bir çalışma yapılabilir demiştim. Şuana kadar gelen bir teklif olmadı" ifadelerini kullandı. 

CHP milletvekili Enis Berberoğlu'nun tahliye edilmesi hakkında da konuşan TBMM Başkanı Yıldırım şunları söyledi;

"Enis Berberoğlu hakkında hukukçular tartışıyorlar. Verilen karardan sonra Berberoğlu tahliye edilmiştir, bu önemlidir. Bundan sonraki süreç kendi içinde devam edecektir"
 
 

Diğer Videolar