Beşiktaş'ta Tolgay Aslan kadro dışı bırakıldı

Abone ol

Beşiktaş, disiplinsiz davranışları nedeniyle deneyimli futbolcu Tolgay Ali Arslan'ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, disiplinsiz davranışları nedeniyle Tolgay Arslan'ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncularımızdan Tolgay Arslan, takım içerisinde disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmıştır." denildi.

Beşiktaş ile sezon başı 4 yıllığına sözleşme yenileyen Tolgay Arslan, kısa sürede kulüpten kopma noktasına geldi.

İşte krizin sebepleri:
1- YILLIK 2.5 milyon Euro'ya imza atan Tolgay, kulübün içinde olduğu ekonomik krizden takım arkadaşları gibi nasibini aldı. Yabancılara tanınan ödeme önceliği onu da rahatsız etti.
2- BAZI oyuncuların ödemelerini aldıktan sonra UEFA'ya gönderilen borçsuzluk kağıdını imzalamasının ortaya çıkmasından sonra Tolgay ve Oğuzhan buna yanaşmadı. Yönetimin 6 Kasım'da ödeme yapacağı sözü üzerine iki futbolcu imzayı attı.

DEVRE ARASINDA ETLİ PİLAV YEDİ
3- ANCAK ödeme günü geldiğinde kıyamet koptu. Paranın yatırılmadığını gören Tolgay Arslan, TFF'ye başvurdu. Bu da Beşiktaş yönetimini çıldırttı.
4- BARDAĞI taşıran olay ise Başakşehir maçının devre arasında yaşandı. O maçta yedek soyunan Tolgay, karşılaşma sonrası için getirilen etli pilavı devre arasında yedi. Gerekçesi ise "Oynamayacağımı biliyordum" oldu...
5- TOLGAY yine de Genk maçının kadrosuna alındı. Ancak TFF'ye başvurduğu ortaya çıkınca, Şenol Güneş'in de fikrini alan yönetim, Tolgay'ı kadro dışı bıraktı ve "Kendine kulüp bul" dedi.

Yer yerinden oynayacak! İşte Süper Lig'de yılın takasıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri