Berk Cankat kimdir yaşı kaç sevgilisi bakın kim çıktı!

Abone ol

Berk Cankat kimdir, aslen nereli kaç yaşında ve Berk Cankat'in sevgilisi kim soruları magazin basınında gündemde. Erken finali ile olay olan dizi Bir Deli Rüzgar'da sevgili olan ikilinin aşkı set dışına taştı ve Pınar Deniz ile Berk Cankat aşk yaşamaya başladı. İşte Berk Cankat biyografisi...

Berk Cankat kaç yaşında sevgilisi kim soruları bugün en çok merak edilen arasında. Bir süre önce erken finali büyük olay olan Bir Deli Rüzgar dizisinde iki sevgiliyi oynayan Pınar Deniz-Berk Cankat çifti dizi aşklarını gerçek hayata taşıdı. Çift elele objektiflere yakalandı. Peki Berk Cankat kimdir, yaşı kaçtır, hangi dizilerde oynamıştır? 

Kısa bir süre önce yayından kaldırılan dizide iki sevgiliyi canlandıran Deniz ile Cankat, dizideki ilişkilerini gerçek hayata taşıdılar. Çiçeği burnunda aşıklar, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de alışveriş yaparken ilk kez objektiflere takıldı. Önce bir cafe’de yemek yiyen Deniz ile Cankat, daha sonra AVM’in içinde alışveriş yaparken görüntülendi.

Sevgililer, “Fazla çekmeyin çok utanıyoruz” diyerek hızlı adımlarla uzaklaştılar. Bu arada yemek sırasında güzel oyuncu Pınar Deniz’in, sevgilisi Berk Cankat’ın yüzünü okşayıp ve elleriyle yemek yedirmesi gözlerden kaçmadı.


PINAR DENİZ KİMDİR: Oyunculuk başarısıyla geniş bir kitleden takdir toplayan Pınar Deniz, 10Kasım 1994 tarihinde İstanbul' da hayata gözlerini açmıştır. Berk Cankat ile magazin gündeminde adından söz ettiren Pınar Deniz, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur.

Çocukluk döneminden bu yana hayali olan oyunculuk alanında eğitim gören Pınar Deniz, ilk kez kamera karşısına 2014 tarihinde Sil Baştan isimli dizi projesinde Evrim rolüyle geçerek oyunculuk tecrübesi elde etmiştir. Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'ın ''Yani'' isimli şarkısının klibinde kendini gösteren Pınar Deniz, Vatanım Sensin isimli dizi projesinde gözü yükseklerde olan Yıldız rolünü üstlenmiştir.

İzleyici kitlesinin büyük bir ilgiyle yakından takip ettiği Vatanım Sensin dizisinde bilinirlik kazanan Pınar Deniz'in, son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan ancak final yapma kararı alınan Bir Deli Rüzgar adlı dizi projesinde Gökçe karakterini canlandırmıştır.

BERK CANKAT KİMDİR? Aslen Çerkes kökenli olan Berk Cankat, 9 Mayıs 1984 tarihinde Ankara’da doğdu. Mimar olan ve müteahhitlik yapan babasının mesleği sebebiyle Ankara, Eskişehir ve Hatay gibi şehirlerde çocukluğu geçti. Bu sebeple İlkokul’u Hatay’da, Ortaokul ve Lise’yi ise Ankara’da okudu. Ortaokul ve Lise döneminde okul tiyatrosunda yer aldı.

Amatör olarak ilk tiyatro deneyimini de, 1999 senesinde Haldun Taner’in yazdığı “Ay Işığında Samata” oyununda aldığı rol ile kazandı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Bilkent Üniversitesi – Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi – Grafik Tasarım Bölümü’nden mezun oldu.

Üniversite yıllarında hiç oyunculukla ilgilenmedi. Üniversiteden mezun olduktan sonra çok yakın arkadaşı ile birlikte grafiker mesleğini yapmak için İstanbul'a geldi. İstanbul’a geldikten sonra oyuncu olmaya karar verdi. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi aldı ve artık profesyonel olarak tiyatro hayatına başladı.

Günün Önemli Haberleri