Bekir Bozdağ'dan çok konuşulacak Muharrem İnce iddiası!

Abone ol

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ''Seçimlerin ardından CHP'de başkanlık kavgası olacak. Duyumlar geliyor. Hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul'a koymuş diyorlar, hedefi Cumhurbaşkanlığı değil belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar'' diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Almanya'da yaşadığı evi görüntülenen Adil Öksüz'le ilgili yaptığı açıklamada "Adil Öksüz'ün Almanya'da olup olmadığına, Almanya'da ise nerede olduğuna dair Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması lazım." dedi.

Bedelli askerlikle ilgili yorum yapan yapan Bozdağ, ''Terörle mücadele seçim var diye askıya alınamaz. Terörle mücadelenin gerektirdiği kurallar neyse kesintisiz devam edecektir. OHAL uzatılmayarak kaldırılabilir. (Bedelli askerlik) TSK'nın ihtiyaçları dikkate alınarak bedel ve yaş sınırı belirlenecek, ona göre adım atılacak.

“SONUNDA İNCE AK PARTİ’YE KATILACAK”
Çok konuşulacak bir iddia ortaya atan Bozdağ, “AK Parti’nin büyük bir değiştirme, dönüştürme gücü var. AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne değişen dönüşen hep CHP olmuştur. CHP zihniyetinin dönüştüğünü görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın böyle büyük bir dönüştürme gücü var. Herhalde sonunda Muharrem İnce AK Parti’ye katılma kararı alacaktır. Bu gidiş oraya doğru gidiyor.

MUHARREM İNCE KONUSU
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: "Muharrem İnce konusunda duyumlar geliyor 'hemen genel başkanlığa oynamayacak, gözünü İstanbul'a koymuş' diyorlar. Şu anda 'onun hedefi cumhurbaşkanlığı falan değil bir yere belediye başkanı olmak için yatırım yapıyor' diyorlar, bakalım göreceğiz. Öyle ya da böyle CHP'de bir değişim olacak ama nasıl olacağını hep beraber göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri