BBP'den şehit ailelerine taziye ziyareti

Abone ol

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hakkari'de yaşamını yitiren polislerin ailelerini yalnız bırakmadı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çatalkaya ve Özel Harekat Dire Başkanı Cemil Tombul Hakkari'deki çatışmada şehit düşen Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu ile polis memuru Okan Koç'un ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Hakkari Özel Harekat Şube Müdürü Yalçın Dizdaroğlu'nun şehit olduğunun duyulması üzerine, çalışma arkadaşları ve vatandaşlar, Dizdaroğlu'nun eşi ve çocuklarını yalnız bırakmadı.

Şehit evine gelenler arasında yer alan BBP Genel Başkanı Destici, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çatalkaya, Özel Harekat Daire Başkanı Tombul Dizdaroğlu ailesine başsağlığı diledi.

Şehit Dizdaroğlu'nun eşi Nurten ve çocukları Alperen, Ali Kemal ve Gizem Dizdaroğlu, taziyeleri kabul etti.

EŞİM İÇİN SEVİNİYORUM

Nurten Dizdaroğlu, taziyeleri kabulü sırasında, eşinin şehit olmasından dolayı gurur duyduğunu belirterek, ''Eşim için üzülmüyorum, seviniyorum. Gittiği yer için, Peygamberimize komşu olduğu için onur duyuyorum. Onun için gurur ve onur duyuyorum'' dedi.

Polis üniformasıyla taziyeleri kabul eden Gizem Dizdaroğlu da babasının vasiyeti olduğunu, kimsenin ağlamamasını ve bu nedenle de ağlayanların göz yaşlarını silmelerini istedi.

Dizdaroğlu'nun, oğlu Alperen'in polis memuru olduğu, diğer oğlunun da polis okulunda öğrenim gördüğü öğrenildi.

Destici, taziye ziyaretinde şehit emniyet amirinin ruhuna dua okudu.

HER OPERASYON ÖNCESİ HELALLİK İSTERMİŞ

Özel Harekat Polisi Okan Koç'un baba evinde de yas var. 5 yıllık polis memuru olan Koç'un 2 yıldır Hakkari'de görev yaptığı ve buraya gönüllü gittiği belirtildi.

Evli ve 1 çocuğu olan Koç'un her operasyondan önce annesini aradığı ve helallik istediği ifade edildi.

Okan Koç'un şehit olması halinde dedesinin mezarına defnedilmeyi vasiyet ettiği, şehadetinden sonra ailesinin vasiyetini yerine getirmek için hazırlıklara başladığı kaydedildi.

Günün Önemli Haberleri