Başörtülü adaylar ilk sırada

Abone ol

12 Haziran’da yapılacak Milletvekili seçimlerinde HAS Parti, Başörtülü aday adayları konusunda net tavırını ortaya koydu.

Başörtülü adaylar ilk sıralara konulacak. Genel Başkan Yardımcısı Yaldız, diğer partilere de aynı tavrı sergilemeleri çağrısında bulunarak, “ Kimin sözlerinde samimi olduğu bu seçimde ortaya çıkacak” dedi.

HAS Parti; 12 Haziran Milletvekili seçimlerine müracaat eden Başörtülü Kadın aday adayları konusunda net tavrını ortaya koyarak, Başörtülü adayları arka sıralarda saklamayıp, ilk sıralara koyacak.
 
TBMM’ne giden milletvekillerinin Müslüman Türk milletinin vekilleri olduklarına dikkat çeken, Kadın ve Aile İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ebru Kurban Yaldız, seçim kararı öncesi bütün siyasi partilerin, insanları giyim ve kuşamlarından dolayı değerlendirmedikleri yönünde ki savunmalarını hatırlatarak;

“ İşte şimdi bu sözlerin ne derece de samimi olup olmadığı, yapılacak aday listelerinde ortaya çıkacaktır. Bazı partilerin Başörtülü aday adayların müracaatlarını aldıklarını görmekteyiz. Ama sonuçta ne tavır sergileyecekler önemli olan nokta budur.

İşte, HAS Parti bu konuda ki samimiyetini ortaya koyarak, başörtülü adaylarımızı korkarak arka sıralarda saklamayıp, seçilebilecek ilk sıralara koyacaktır. Çok az bir zaman kaldı. Herkesin samimiyetini, geçerli aday listelerinde göreceğiz” dedi.

Günün Önemli Haberleri