Bakan Varank yardım isteyen gencin imdadına yetişti

Abone ol

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan gençlerin taleplerine kayıtsız kalmıyor. Bakan Varank, bu kez Ankara’dan Teknofest İstanbul’a katılmak isteyen bir gencin imdanına yetişti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a Twitter üzerinden ulaşan “Yusuff2718” kullanıcı, "Sayın Bakanım biz Ankara'da ikamet edenler İstanbul TEKNOFEST'e nasıl katılacağız? Şahsım adına ben çok istiyorum ama maddi durumum yeterli değil lütfen yardımcı olun, lütfen! Saygılarımla…" diyerek yardım istedi.

VARANK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİ
Gencin bu isteğine kayıtsız kalmayan Bakan Varank, o kullanıcıyla irtibata geçti. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İstanbul Büyükehir Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla Ankaralı gençlerin TEKNOFEST İstanbul’a katılmaları sağlandı.

Bu konuda bakanlıktan herhangi bir açıklama yapılmazken gerçek aynı kullanıcının yine Twitter’dan teşekkür mesajı eşliğinde fotoğrafını yayımlaması ile ortaya çıktı. Mesajda, Bakan Varank ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

DAHA ÖNCE DE ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI ÇÖZMÜŞTÜ
Bakan Varank daha önce de üniversiteli öğrencilerinin imdadına yetişerek; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi AR-GE Laboratuvarının kapatılmaması, Harran Üniversitesi’ndeki öğrencilerin internet probleminin çözülmesi ve bazı yerleşim yerlerinin teknolojik altyapı sıkıntılarının giderilmesini sağlamıştı.

Günün Önemli Haberleri