Bahçeli: 'Ortadoğu kaynıyor, Twitter'dan rest çekiyorlar'

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Twitter’dan rest çekenler, füze diliyle konuşanlar, sürekli elleri silaha gidenler varken paylaşmanın, kardeşliğin, sımsıkı sarılmanın, milli bir kucaklaşmanın miracına Türk milleti olarak vasıl olmayı ümit ediyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ortadoğu'nun  küresel emperyalizm nedeniyle ağır yara aldığını söyledi. Türkiye'nin her yönden kuşatıldığı uyarısında bulunan Bahçeli, ABD ve Rusya arasındaki Suriye krizine ise "Birbirlerine twitter'dan rest çekiyorlar" sözleriyle değerlendirdi.

Devlet Bahçeli, twitter'dan yaptığı açıklamada Miraç Kandili'ni kutladı, Hz. Muhammet'in Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya olan yolculuğundan alınması gereken büyük bir ders olduğunu söyledi.

Açıklamasında son bir haftadır ABD ve Rusya arasındaki Suriye krizine değinen Bahçeli, Ortadoğu'nun çıkar çatışmaları nedeniyle büyük yara aldığını söyledi. İşte Bahçeli'nin o değerlendirmesi;

"Ortadoğu kaynıyor, komşu coğrafya ve ülkeler küresel emperyalizmin kamçı darbeleriyle, kahredici güç, çıkar ve nüfuz mücadelelerinin altında ağır kanama geçiriyor. Bu nedenle huzur, istikrar ve barışın miracına ulaşmayı diliyorum.


"TÜRKİYE KUŞATMA ALTINDA"

Türkiye her yönden kuşatılıyor. Bölgesel ve küresel tehditler bekamızın hisarlarına devamlı çarpıyor. Düşman emeller düşmemizi, adeta teslimiyete razı olmamızı dayatıyor. Bu itibarla birliğimizin, beraberliğimizin, sükûnet ve selametin miracına milletçe ulaşmayı temenni ediyorum.

"TWITTER'DAN REST ÇEKİYORLAR"

Twitter’den rest çekenler, füze diliyle konuşanlar, sürekli elleri silaha gidenler varken paylaşmanın, kardeşliğin, sımsıkı sarılmanın, milli bir kucaklaşmanın miracına Türk milleti olarak vasıl olmayı ümit ediyorum.

MESCİD-İ AKSA MESAJI

Hüzünlü Mescid-i Aksa’nın ablukadan kurtulması, mukaddesatımıza örtülü savaş açanların oyunlarının bozulması için Türk ve İslam aleminin Miraç Kandili’nin mirasıyla kutlu bir dirilişe, kalıcı bir dirence kademe kademe yükselmesini arzuluyorum."

Günün Önemli Haberleri