Bahçeli ateş püskürdü: Şerefsizce iddia etsinler yok olacaklar

Abone ol

Partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programında konuşan Devlet Bahçeli, "Varsın olsun şirret dedikodularına yenilerini eklesinler. Durmasınlar yüzde 5 -6'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler. 24 Haziran'da ya şok olacaklar ya da yok olacaklardır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Bahçeli konuşmasında, "24 Haziran müstesna bir karar anıdır" dedi. 

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Bahçeli, ''İç ve dış karanlık odaklar boş durmuyor. Türk ve Türkiye hasımları geri adım atmıyor. Devamlı üzerimize geliyorlar, etrafımızda tuzak kuruyorlar. İhanet çukurunda buluşuyorlar. MHP'nin aleyhine senaryo kurguluyorlar. Aslında hesap ve hedef Türklüğün yara alması. MHP nice badireleri aşmıştır, yine aşmayı başaracaktır. MHP nice komplo ve kumpası ayaklarının altına almıştır emin olun yine almayı bilecektir. Hamdolsun bugüne kadar hiç mahçup olmadık.'' dedi.

''ŞEREFSİZCE İDDİA EDENLER YOK OLACAKLAR''
Bahçeli, "Varsın olsun şirret dedikodularına yenilerini eklesinler. Durmasınlar yüzde 5 -6'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler. Bunlara aldırış etmeyiniz. Bunlara ciddiye ve dikkate almayınız. MHP'nin inişi ve iddiası için el ovuşturmaya maya ve meşrebi haramla dolanlar 24 Haziran'da ya şok olacaklar ya da yok olacaklardır" dedi.

AYAKTA ALKIŞLANDI
"Türkiye'nin geleceği Cumhur ittifakıdır" diyen Bahçeli, "Biz varız Türkiye için hazırız. Demokrasi nöbetindeyiz" diye konuştu. Bahçeli'nin sözlerini partililer ayakta alkışladı.

''TRİBÜNDEN BAKMAYACAĞIZ''
''Ülkücü her zaman olduğu gibi başı dik gezecektir.'' diyen Bahçeli, ''Hedeflerimiz birer birer sabır ve akılla gerçekleşecektir. MHP elini taşın altına koymaktan çekinmeyecektir. Sıra milliyetçi ülkücü hareketindir. Hizmetse edeceğiz, hakikatse söyleyeceğiz, hedefe mutlaka ulaşacağız. Türkiye'nin yeni hükümet yapısı altında inşa ve imar faaliyetinde biz de olacağız. Geri durmayacağız, tribünden bakmayacağız.'' ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri