Bahadır Tatlıöz kimdir kaç yaşında kiminle evlendi işte karısı

Abone ol

Bahadır Tatlıöz kimdir, kaç yaşında ve Bahadır Tatlıöz kiminle evlendi karısı Yasemin Tatlıöz kimdir soruları merak edildi. Son günlerin konuşulan isimlerinden olan Bahadır Tatlıöz uzun süredir birlikte olduğu Yasemin ile evlendi. Ömrüm sana emanet dedi. Peki karısı Yasemin Tatlıöz kim, ne iş yapıyor?

Bahadır Tatlıöz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve karısı kim, kiminle evlendi soruları magazin basınında gündemde. Uzun süredir Yasemin Tatlıöz ile birlikte olan ve ilişkisibi gözlerden uzak yaşayan şarkıcı Bahadır Tatlıöz sessiz sedasız evlendi. Aile yakınlarının olduğu sade bir düğünle evlenen Bahadır Tatlıöz eşine ömrüm sana emanet dedi. 

“Su Yolunu Bulur” albümünü birkaç ay önce piyasaya süren şarkıcı Bahadır Tatlıöz, sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

'ÖMRÜM ARTIK ONA EMANET': Hayatını Yasemin Tatlıöz ile birleştiren şarkıcı, “Ömrüm artık ona emanet. Çok mutluyum. Hislerimi anlatmam imkansız” dedi.


BAHADIR TATLIÖZ KİMDİR: Besteci, piyanist ve müzisyen olan Bahadır Tatlıöz 27 Temmuz 1976 İstanbul doğumludur. Müzik anlamındaki kariyerini daha 6 yaşındayken girdiği belediye konservatuarı ile hazırlamıştır.

11 yaşında ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına girerek eğitimine devam etmiştir. İlerleyen zamanlarda kendini iyi bir müzisyen olarak yetiştirmeye devam eden sanatçı birçok ünlü sanatçıya piyanistlik yapmış, yurt dışındaki konserlerde piyanist olarak sahne almıştır.

Günün Önemli Haberleri