Bağ-Kur'luların bayram ikramiyesinin verileceği tarih

Abone ol

Emekliye bayram ikramiyesi ödemesi için artık son günler. Devlet tarafından milyonlarca emekliye yılda iki kez verilecek olan 1000 liralık bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman? Bağ-Kur ve Emekli sandığından emekli olan vatandaşlara bayram ikramiyesi ödemesi 7 Haziran cuma günü yapılacak. SSK emeklilerinin ikramiyeleri 8 Haziran 2018 tarihinde yatırılacak.

Haziran ayı emekli maaşları hangi gün verilecek, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ödemeleri ayın kaçında yatırılacak soruları milyonlarca emeklinin gündeminde. Ramazan bayramı öncesi emeklileri sevindiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu bayram ikramiyesi detaylarını açıkladı. Buna göre  Bağkur ve Emekli Sandığı emekli ikramiyelerin 7 Haziran 2018'de, SSK emeklilerinin ikramiyeleri 8 Haziran 2018 tarihinde yatırılacak. Haziran ayı emekli maaşları ise Ramazan Bayramı'ndan önce yatırılacak. 

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu'nun açıklamasına göre Emekli Sandığı ve Bağ-kur emeklilerine bayram ikramiyesi 7 Haziran tarihinde ödenecek. SSK emeklilerine ise bayram ikramiyesi 8 Haziran'da yapılacak.

Bakan Sarıeroğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şöyle; "Haziran'ın ilk haftasında ödemeye yapacağımızı ifade etmiştik. 15 - 17 Haziran tarihleri arasında Ramazan bayramı var. Bayram öncesinde vatandaşlarımızı daha da rahatlatmak adına, hem emekli maaşlarımızın ödemelerini hem ikramiyelerimizi bir önceki hafta yapmaya karar verdik.

BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI : Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ikramiyelerini, 7 Haziran 2018'de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz.

Emekli Sandığı emeklilerimizin maaşlarını ayın 1-5'i arasında, SSK-Bağkur emekli maaşlarını da 11-12-13 Haziran tarihlerinde ödeyeceğiz"

BAYRAM İKRAMİYESİNDEN KİMLER YARARLANACAK: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri, şehit yakını ve gaziler, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er-erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı sahipleri, şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, terörden zarar gördüğü için aylık bağlanan siviller ile bunlardan hayatını kaybedenlerin hak sahipleri.

Günün Önemli Haberleri