Ayşen Gruda evlilikleri ilk eşi Yılmaz Gruda ve kızı Elvan kimdir?

Abone ol

Ayşen Gruda tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. Peki Yeşilçam'ın devlerinden olan Ayşen Gruda'nın son sağlık durumu ne, hastalığı ne? 74 yaşında olan Ayşen Gruda Erman Ailesi'nin bir üyesi aslen İstanbullu. İlk evliliğini 1965 yılında tiyatrocu Yılmaz Gruda ile yapan Ayşen Gruda'nın Elvan adında bir kızı var.

Yeşilçam'ın ve Türk sinemasının dev isimleriden biri olan sevilen oyuncu Ayşen Gruda geçtiğimiz gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Durumu hakkında henüz olumlu bir gelişme olmayan Ayşen Gruda'nın son sağlık durumu hakkında bilgi veren doktorları tedavinin devam ettiğini söyledi. Peki neredeyse her filmi ezbere bilinen Ayşen Gruda kaç yaşında, kaç kere evlendi, ilk eşi kim ve Ayşen Gruda'nın çocukları kim?

Usta oyuncu Ayşen Gruda aslen İstanbullu ve 1944 doğumlu. Şu an 74 yaşında olan Ayşen Gruda ilk evliliğini 1965 yılında tiyatrocu Yılmaz Gruda ile yaptı. Bu evlilikten Elvan adında bir kızı oldu. Çift uzun süre birlikte yaşadı fakat ilişkileri boşanmayla sonlandı. 

AYŞEN GRUDA SON SAĞLIK DURUMU: Ünlü oyuncu Ayşen Gruda, geçtiğimiz hafta mide rahatsızlığından dolayı Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.


AYŞEN GRUDA KİMDİR: Ayşen Gruda, 30 Kasım 1944 tarihinde Erman Ailesi'nin ortanca kızı olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Babası kara tren makinistiydi. Komedi yeteneği, çocuk yaşta Yeşilköy'deki evlerinde Ermeni komşularının taklidini yaparken ailesi tarafından keşfedildi.

İlk evliliğini 1965 yılında tiyatrocu Yılmaz Gruda ile yapan Ayşen Gruda'nın Elvan adında bir kızı var.

Geçim sıkıntısı yüzünden okulu bırakıp çalışmaya başladı. Kardeşi Ayben Erman ve ablası Ayten Erman da kendisi gibi oyuncu olacaktı. Televizyon için yaptığı skeçlerden birinde canlandırdığı "Domates Güzeli Nahide Şerbet" karakterinden sonra lakabı "Domates Güzeli" olarak kaldı.

İlk evliliğini 1965 yılında tiyatrocu Yılmaz Gruda ile yapan Ayşen Gruda'nın Elvan adında bir kızı var.

Ayşen Gruda, Tevfik Bilge'nin turne tiyatrosunda profesyonel oyunculuğa başladı. İlk rolü 1962 yılında "Kongre Eğleniyor" adlı vodvilde küçük bir hizmetçi rolü idi. 1977 yılında 16 senelik tiyatro hayatından sonra televizyonda bir eğlence programı içinde yayınlanan skeçte canlandırdığı "Domates Güzeli Nahide Şerbet" karakterinden sonra herkes tarafından tanındı.

EVİLİĞİ: Ayşen Gruda, 1965 yılında tiyatrocu Yılmaz Gruda ile evlendi. Elvan adında bir kızı oldu. Bu evlilik uzun sürdü ancak yıllar sonra boşandılar.

Günün Önemli Haberleri