Aylin Çoşkun kimdir kaç yaşında 14 yıllık sevgilisi ile evleniyor!

Abone ol

Aylin Çoşkun'un sevgilisi kim, kiminle evleniyor sorusu dün akşam Phuket adalarında aldığı evlilik teklifi sonrasında merak edildi. Aylin Çoşkun 14 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Volkan Aslan ile evleniyor. Peki 42 yaşındaki Aylin Çoşkun'un sevgilisi Volkan Aslan kaç yaşında, kimdir ve ne iş yapıyor?

Aylin Çoşkun 14 yıldır beklediği evlilik teklifini dün akşam Phuket adalarında romantik bir sürprizle aldı. 14 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile evlilik yoluna giren Aylin Çoşkun kimdir, kaç yaşında, ve sevgilisi Volkan Demir ile aralarında kaç yaş var?

Ünlü şarkıcı Aylin Çoşkun'a sevgilisi Volkan Aslan Phuket adasında evlilik teklifi etti. Aslan, mumlar ve güllerle sürpriz yaparak Aylin Coşkun'u şaşırttı. 14 yıldır Volkan Aslan'la beraber olan Coşkun'un cevabı 'evet' oldu.

"AYAKLARIM YERDEN KESİLDİ"
Coşkun paylaşımına, 'Sanırım bu bir evlenme teklifiydi. Ayaklarım yerden kesildi mi? Evet' notunu yazdı.


AYLİN ÇOŞKUN KİMDİR: Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da dünyaya gellmiştir. Türk asıllı ailenin kızı olan Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi.

Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

Günün Önemli Haberleri