Aydınlatıcıyla makyaj nasıl yapılır?

Abone ol

Makyajın gücünü kullanarak cildinizi daha sağlıklı göstermek istiyorsanız elmaelma.com'a bir göz atın deriz!

Aydınlatıcı ile makyaj nasıl yapılır, aydınlatıcı nasıl kullanılır, aydınlatıcı ile makyaj yapmanın püf noktaları nelerdir? Daha sağlıklı ve canlı görünen bir cilt isteğinizi makyajın gücü ile elde edebilirsiniz! Günlük hayatınızda veya özel bir yere giderken cildinizi olduğundan daha canlı ve parlak göstermek için elmaelma.com okurlarına özel aydınlatıcı ile makyaj nasıl yapılır püf noktalarını ve sıralamasını paylaştık. Hadi öyleyse başlayalım!

FONDÖTENİN ALTINA AYDINLATICI DENEDİNİZ Mİ HİÇ?

Fondöten kullanmadan önce cildinizi baz veya nemlendirici bir kremle yumuşatın daha sonra cildinize hemen fondöten kullanmadan önce likit bir aydınlatıcı ile tüm yüzünüze uygulayın. biliyoruz bu işlem kulağa oldukça çılgınca geliyor olabilir, ancak makyaj sonunda gözlerinize inanamayacaksınız. Her neyse kaldığımız yerden devam edelim. Sonrasında cildinize fondöteninizi uygulayın ve cildinize yayarak aydınlatıcı uyguladığınız yerleri kapatın. 

Fondöteninizi yayma işlemi bittikten sonra, cildinizin üstünden pudra geçin ancak bu işlemi baştan savma değil de daha detaylı ve ayrıntılı bir şekilde yüzünüzün her bölgesine uygulayın. Bu aşamalardan sonra makyajınızın ilerleyen kısımlarınıda tamamladıktan sonra işlem bitmiştir! İşte bu kadar bu makyajdaki amacımız cildinizi alttan aydınlık veren sağlıklı bir cilt havası kazandırmaktır. Bu makyaj ile hem cildinizi olduğundan daha sağlıklı hemde daha pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. 

Kaynak: elmaelma.com

Günün Önemli Haberleri