Arda Turan kafaları karıştırdı! "Berkay anlatabiliyorsa..."

Abone ol

Şarkıcı Berkay'ın eşine asıldığı ardından de Berkay'ın burnunu kırdığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Arda Turan'dan bir açıklama daha geldi. Kelebek yazarı Onur Baştürk'le telefonla görüşen Turan, “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın.” diyerek kafaları karıştırdı.

Arda Turan ve Berkay’ın önceki gece eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre ünlü futbolcu, aralarında Burak Yılmaz’ın da olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı bara eğlenmeye gitti.

İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin’in yanına giderek “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” dedi.

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ifşa etti : Arda bana asıldı kulağıma eğilip...

"ERKEK ERKEĞE KONUŞACAĞIZ": Bu sözleri duyan Berkay, Turan’a “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” diye karşılık verdi.

ARDA KAFA ATTI: Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay’a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan’ın da Berkay’ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan “Eşin olduğunu bilmiyordum” diyerek özür diledi. 

KAVGANIN KONUSU 'NAMUS' DEĞİL: Bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Turan, kavganın namus meselesi olmadığını iddia etti.

Şarkıcı Berkay'ın karısına asılan Arda'nın skandal instagram mesajları

Turan açıklamasında, "Bugün gazetelerde çıkan haberle ilgili kısa bir açıklama yapmak istedim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır. Doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun." ifadelerini kullandı. 

"SEBEBİNİ ANLATABİLİYORSA BERKAY ANLATSIN": Ünlü futbolcunun bu kafa karıştıran açıklamasının ardından Kelebek yazarı Onur Baştürk, Turan’la telefonla görüştü. Baştürk, Turan’a “Neler oldu? Açıklamanda ne demek istedin?” diye sordu. Olayı daha fazla uzatmak istemediğini belirten Arda Turan, “Sadece şunu yazabilirsin” deyip topu karşı tarafa attı: “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın.”

"NİYE ÖZÜR DİLEYEYİM?": Ünlü futbolcu, Berkay’dan özür dilediği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi: “Öyle bir şey yapmadım, niye özür dileyeyim?”

Arda Turan Berkay kavgası sonrası Aslıhan'dan bomba sözlerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri